• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czat

Milo mi poinformowac, iz w dniu dzisiejszym uruchomiony zostal czat. Wlasciwie, nie jest to typowy czat jak na wp, czy inszym onecie, ale aplet java przy pomocy ktorego zalogowac mozna sie na kanal irc #RockMetalShop
Oczywiscie, na kanal ten wejsc mozna rowniez korzystajac z dowolnego klienta irc, np. mirc, czy chatzilla (co dla wielu moze okazac sie znacznie wygodniejsze). Zreszta, kazdy kto kiedykolwiek kozystal z irca dokladnie wie o co chodzi. Osoby w temacie niezorientowane, odsylam na strone http://www.ircnet.pl/irc/index.html

Mam nadzieje, iz w koncu kazdy bedzie mogl wygadac sie do woli. No i ze w koncu skoncza sie krzyki na moderatorow, ze topiki zamykaja i posty kasuja Smile.
Odpowiedz

Czemu nie działa pod mozillą, jeśli można wiedzieć Question czyżby korporacyjny spisek microshitu?? Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Czemu nie działa pod mozillą, jeśli można wiedzieć Question czyżby korporacyjny spisek microshitu?? Laughing
U mnie mozilla działa bardzo dobrze, więc to nie w tym u Ciebie problem.
Odpowiedz

dziala, dziala, dziala
Testowalem pod najpopularniejszymi przegladarkami (mozilla, firefox, opera, iexplore, avant). Trzeba tylko wlaczyc obsluge java w ustawieniach przegladarki. I w momencie ladowania sie apletu kiedy wyskakuje monit z pytaniem "czy zgadzasz sie na (....)" kliknac tam przycisk "tak".
Tekst, na co chcesz sie zgodzic, roznil sie bedzie w zaleznosci od rodzaju uzywanej przegladarki Big Grin
Odpowiedz

Nosferatu napisał(a):dziala, dziala, dziala
Testowalem pod najpopularniejszymi przegladarkami (mozilla, firefox, opera, iexplore, avant). Trzeba tylko wlaczyc obsluge java w ustawieniach przegladarki. I w momencie ladowania sie apletu kiedy wyskakuje monit z pytaniem "czy zgadzasz sie na (....)" kliknac tam przycisk "tak".
Tekst, na co chcesz sie zgodzic, roznil sie bedzie w zaleznosci od rodzaju uzywanej przegladarki Big Grin
Otóż właśnie, zgoda jest konieczna. Też kiedyś twierdziłem, że nie mogę się dostać, a zawsze klikałem "nie" ;D.
Odpowiedz

ciekawy ten chat w sumie jest...tylko szkoda ze tak wolno mi sie wlancza SadSadSad
Odpowiedz

Miła i wesoła wieść na początek tygodnia Angry
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

sprawdźmy czy działa...
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Frustra napisał(a):sprawdźmy czy działa...
nie... mi już się 10 minut otwiera... Evil or Very Mad
Odpowiedz

Slayerd napisał(a):

mi się otwiera ale nie widzę tekstu... Mad
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Frustra napisał(a):
Slayerd napisał(a):

15 minut od kliknięcia: mi tak samo shit Evil or Very Mad
Odpowiedz

A mi wszystko pięknie chodzi, właśnie sobie rozmawiam ; p
Wink
Odpowiedz

Slayerd napisał(a):
Frustra napisał(a):
Slayerd napisał(a):

15 minut od kliknięcia: mi tak samo shit Evil or Very Mad
Też teraz nie mogę się jakoś dostać, wcześniej wszystko działało ładnie i szybko.
Odpowiedz

Jezeli ktos ma problemy z hostem, tak jak obecnie ja, to raczej nikle szanse, ze uda mu sie wbic.

Sprobujcie moze normalnego klienta irca, wpiszcie serwer ktory lezy blizej Was (http://www.ircnet.pl/polnet/serwery.html) a pozniej /j #RockMetalShop i vuala (; Na boskiego Ardzia bedziecie musieli troszke poczekac =P
Odpowiedz

a ja w sumie mam gdzieś czat Evil or Very Mad czaty nie są tru Laughing ale przynajmniej wreszcie se tą jave pozmieniałem w przeglądarce Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz