• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czarna lista zespołów metalowych - petycja

Kurwa,ale sie plączesz koleś... Mniejsza juz o te twoje pierdolenie ,ale zapominasz o jednym.
Twoje zyczenie wyrażone w jednym z postów brzmiało:
Sobota napisał(a):Black metal powinien być zdelegalizowany. I ja mowie tu szczerze. Od innych gatunkow już niech się odpierdolą.
Otóż nie odpierdolą się właśnie ,więc jak juz zdelegalizują to WSZYSTKO. Paniał?
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Spokojnie, jak zwykle większosć im nie wyjdzie.
Odpowiedz

gowno mnie to obchodzi
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Otóż nie odpierdolą się właśnie ,więc jak juz zdelegalizują to WSZYSTKO. Paniał?
I własnie dlatego całą sytuacja interesuje się Książę m.in. Chodzi o praktyki do jakich dochodzi, do czego rząd się jest w stanie posunąć, do czego sie posuwa i czego jest to początek. I chuj w black metal, bo jest akurat sprawą drugorzędną - przynajmniej dla Księcia - o jakim rodzaju muzyki mowa; zasadniczo chuj powinien być wbity w bm za odwoływanie się do nazizmu i propagowanie rasizmu. Sama sytuacja jednakowoż wróży bardzo niebezpieczny ciąg dalszych wydarzeń.
Odpowiedz

gdzie się zamotałem ?

Zresza jeden chuj, i tak z tąd spierdalam z rok .
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

nie mów hop dopóki nie powiesz hip
Odpowiedz

Jeśli ta sytuacja się tak rozwinie to napewno spierdalam, albo zobcze kto wygra w nastepnej kadencji.
Odpowiedz

faktem jest że niejeden blekowiec ma ostro nasrane we łbie. Ale też płyty tych co bardziej "religijnych" kapel nie leżą w empiku na półce z promocjami, te kapele nie grają darmowych koncertów na świeżym powietrzu(gdzie mógłby ich słuchać ktoś przypadkowy) więc ja naprawdę nie ogarniam o co w ogóle chodzi. A już zwłaszcza w kontekście tego: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1...33134.html
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):gowno mnie to obchodzi
Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem komunistą
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem związkowcem
Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem Żydem
Kiedy przyszli po katolików, nie protestowałem. Nie byłem katolikiem
Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było

Wiesz czyje to słowa ?Na pewno gówno cie to obchodzi... Nie dziwię się zresztą...
Książę napisał(a):Chodzi o praktyki do jakich dochodzi, do czego rząd się jest w stanie posunąć, do czego sie posuwa i czego jest to początek.
Otóż to. Kiedy napisałem ze zdelegalizują WSZYSTKO to znaczy ze WSZYSTKO.
Książę napisał(a):I chuj w black metal, bo jest akurat sprawą drugorzędną - przynajmniej dla Księcia - o jakim rodzaju muzyki mowa; zasadniczo chuj powinien być wbity w bm za odwoływanie się do nazizmu i propagowanie rasizmu.

Po pierwsze, nazistowskie zespoly BM są nawet na scenie BM marginesem ,nie mowiąc już o metalu w ogóle ,po drugie - zauważ ze Nowak wcale nie chce ścigać zespołów za nazizm tylko za coś zupełnie innego...

Sobota napisał(a):Nowak to do takiego Infernal War się nie dokopie :]
No nie wiem,skoro dokopał sie do takiego Besatt na przykład.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

^ na moje to Infernal i Besatt mają to głeboko w dpie i dalej beda robić swoje, pochowają się kapele które nie maja odpowiedniej motywacji do "szerzenia zła"
Odpowiedz

Cytat:Mam poprostu specyficzne do tego podejście.
Ty w ogóle jesteś specyficzny, więc wypierdalaj.
Odpowiedz

Ja sie wynoszę z tego kraju.Tu sie nic nie zmieni.Trzeba zapierdalać w liceum i jechac do USA a moze nawet do jakiegoś azjatyckiego tygrysa.W tych krajach nadzieja na normalne zycie.

R_amze_S napisał(a):Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem komunistą
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem związkowcem
Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem Żydem
Kiedy przyszli po katolików, nie protestowałem. Nie byłem katolikiem
Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było

Kaczmarski?
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Ja sie wynoszę z tego kraju.

zostawiasz kolegów w gównie i spierdalasz, ta? Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Wiesz,własnie po to mi ten minibusTongue
Odpowiedz

jeśli życie chcesz zmarnować za granicę jedź pracować!
Surprised

Trauma napisał(a):Ty w ogóle jesteś specyficzny, więc wypierdalaj.
hoho. rozumiem krótką piłkę, ale sam w tym temacie napisałeś bądźmy poważni jeżeli chcemy być traktowani powaznie. proste 'wypierdalaj' jest niepowazne Surprised , a poza tym sam napisz coś więcej o swoim stosunku do BM i pokaż jaki jesteś specyficzny.
napisał ze dwa, trzy posty i już każe wypierdalać, szelma z niego!
Odpowiedz