• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

crematory... come back?

no wlasnie .. slyszalem na jakiejs niemieckiej stacji, ze maja powrocic... fajnie by bylo. ale czy im sie uda.?
a wogole, czy ktos tego z Was slucha? kiedys to byla moja ulubiona kapela,od nie zaczela sie moja prawdziwa przygoda ze starym dobym heavy....
tam gdzie nadchodzi śmierć, tam znajdziesz mój świat
Odpowiedz

Dla dobra ludzkości lepiej byłoby gdyby nigdy się nie reaktywowali. Mogę na to przeznaczyć 1 % swoich dochodów Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Mnie sie wydaje ze juz jakis czas temu sie reaktywowali a nawet ze wydali płyte.Ale moze sie nie znam....
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Mnie sie wydaje ze juz jakis czas temu sie reaktywowali a nawet ze wydali płyte.Ale moze sie nie znam....

Ale może potem zaś się rozpadli? Jakoś o tej płycie nie było za głośno(i dobrze) migneło kilka recenzji i tyle.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Nie wiem,mowiłem ze sie nie znam...
Odpowiedz

Przenoszę...
Co do reaktywacji to nieszczególnie mi na niej zależy, bo zespół znam słabo - tylko jedną płytę, choć przyznam szczerze, że przypadła mi ona do gustu.
Odpowiedz