- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Jak w temacie.
Ja juz zaczynam oszczedzac kase
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
O kurcze. A ile kosztuje bilet i w ogóle gdzie to jest?? W Katowicach??
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
I nie tylko *mlodziezy*....
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
- Liczba postów:
- 117
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
To czekam na dalsze szczegóły. Bo o ile na Apocalyptyce nawet chętnie bym się wybrał o tyle kredki mnie przerażają
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Na samą Apocalytpicę z chęcią bym się przeszedł, ale ogólnie Metalmania jakoś nie bardzo mnie pociąga.
- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
Phi, znam ludzi co mieli dalej i jakos przyjezdzali,.. =P
Ja tez mam daleko,.. z 40 min autobusem,.. buuu =P
Czekam na dalesze kapele, moze bedzie fafnie i trafi sie na cos co sie lubi =P
- Liczba postów:
- 117
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):[...] Trzeba zmienic tradycje i zaczac organizowac Metalmanie w bardziej cywilizowanych regionach.. =P
Może to i wywrotowe tezy ale w pełni popieram. Z swojej strony mogę zaproponować stolycę albo miasto dawniej znane jako "die frei stadt" - czyli Gdańsk.
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Cranmer napisał(a):Dżemik napisał(a):[...] Trzeba zmienic tradycje i zaczac organizowac Metalmanie w bardziej cywilizowanych regionach.. =P
Może to i wywrotowe tezy ale w pełni popieram. Z swojej strony mogę zaproponować stolycę albo miasto dawniej znane jako "die frei stadt" - czyli Gdańsk.
A ugryzcie sie!

Niech juz sobie ta Metalmania jest w jedynym slusznym miejscu, czyli u mnie.

Juz i tak wiekszosc koncertow odbywa sie w Warszawie. A do Gdanska sporo osob ma rownie daleko jak do Katowic
- Liczba postów:
- 117
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
TisH napisał(a):[...] A do Gdanska sporo osob ma rownie daleko jak do Katowic 
Zapewne masz rację. Ale ja się akurat do tych osób nie zaliczam. Wręcz przeciwnie... Więc jako cholerny egoista dalej przy Gdańsku będę optował
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Na (moje) szczescie Spodek jest w Katowicach!
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
dwie cienkoprzędne kapelki...czekam na więcej...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!