• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Credki i Apocalyptica na Metalmanii 2005

Jak w temacie. Smile
Ja juz zaczynam oszczedzac kase Wink
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

O kurcze. A ile kosztuje bilet i w ogóle gdzie to jest?? W Katowicach??
Odpowiedz

Znamy pierwsze szczegóły przyszłorocznej, dziewiętnastej edycji festiwalu Metalmania. Impreza odbędzie się 12 marca 2005 roku, tradycyjnie w katowickim "Spodku" i jak na razie wiemy, że wezmą w niej udział grupy Cradle Of Filth i Apocalyptica. Więcej informacji wkrótce.

Z tej drugiej kapeli sie ciesze nawet,.. ale na Kredki to pewnie sporo *mlodziezy* przyjedzie,. Big Grin
Odpowiedz

I nie tylko *mlodziezy*.... Big Grin
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

To czekam na dalsze szczegóły. Bo o ile na Apocalyptyce nawet chętnie bym się wybrał o tyle kredki mnie przerażają Wink
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."
Odpowiedz

Na samą Apocalytpicę z chęcią bym się przeszedł, ale ogólnie Metalmania jakoś nie bardzo mnie pociąga.
Odpowiedz

Sad 2 genialne kapelki a ja mam cholernie daleko na Slask.. Sad Trzeba zmienic tradycje i zaczac organizowac Metalmanie w bardziej cywilizowanych regionach.. =P
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Phi, znam ludzi co mieli dalej i jakos przyjezdzali,.. =P

Ja tez mam daleko,.. z 40 min autobusem,.. buuu =P

Czekam na dalesze kapele, moze bedzie fafnie i trafi sie na cos co sie lubi =P
Odpowiedz

A ja mieszkam na tym ochydnym Śląsku i do katowic mam nawet blisko. Tylko, że znając życie i tak nigdzie nie pojadę. Heh....Ten mój cholerny wiek....Big Grin
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):[...] Trzeba zmienic tradycje i zaczac organizowac Metalmanie w bardziej cywilizowanych regionach.. =P
Może to i wywrotowe tezy ale w pełni popieram. Z swojej strony mogę zaproponować stolycę albo miasto dawniej znane jako "die frei stadt" - czyli Gdańsk.
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."
Odpowiedz

Cranmer napisał(a):
Dżemik napisał(a):[...] Trzeba zmienic tradycje i zaczac organizowac Metalmanie w bardziej cywilizowanych regionach.. =P
Może to i wywrotowe tezy ale w pełni popieram. Z swojej strony mogę zaproponować stolycę albo miasto dawniej znane jako "die frei stadt" - czyli Gdańsk.
A ugryzcie sie! Wink Niech juz sobie ta Metalmania jest w jedynym slusznym miejscu, czyli u mnie. Laughing Juz i tak wiekszosc koncertow odbywa sie w Warszawie. A do Gdanska sporo osob ma rownie daleko jak do Katowic Surprised
Odpowiedz

TisH napisał(a):[...] A do Gdanska sporo osob ma rownie daleko jak do Katowic Surprised
Zapewne masz rację. Ale ja się akurat do tych osób nie zaliczam. Wręcz przeciwnie... Więc jako cholerny egoista dalej przy Gdańsku będę optował Wink
Odpowiedz

Na (moje) szczescie Spodek jest w Katowicach! Laughing
Odpowiedz

dwie cienkoprzędne kapelki...czekam na więcej...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Kod:
Pewien mężczyzna, rzucił się w tłum podczas koncertu grupy Cradle Of Filth, poważnie raniąc jedną z fanek zespołu.

Wypadek zdarzył się w Denver. Pod koniec koncertu zespołu, na balustradę odgradzającą publiczność od sceny wspiął się mężczyzna opisywany jako "dość ciężki", a następnie skoczył.

Niestety, jego upadek nieszczęśliwie zamortyzowała jedna z uczestniczek imprezy - 28-letnia Valarie Markle. Później mężczyzna schował się w tłumie. Markle zaś, została ze złamanym kręgosłupem i prawdopodobnie do końca życia będzie częściowo sparaliżowana.

Do tej pory amerykańska policja poszukuje „pomysłowego” skoczka.

Nie no, ja na MM nie jade Big Grin Rolleyes Laughing
Odpowiedz