• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Credki i Apocalyptica na Metalmanii 2005

może to był były perkusista CoF? On chyba był gruby Laughing

A co do metalmanii... cholera jasna, nie wiem czy pojadę. I kasa... no i ja w soboty mam zajęcia z rysunku..nie wiem czy mogę sobie ot tak odpuścić, w końcu wypadałoby zdać na to cholerne ASP Mad
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Najlepsiej w Łodzi - w końcu środek Polski, więc teoretycznie nikt nie będzie jechał przez całą średnicę kraju... Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

METALMANIA 2005 !!!!
12 Marca 2005 - Spodek, Katowice

Otwarcie bram - 9:00
Mała Scena - Start o 9:30
Duża Scena - Start o 10:30

Duża Scena:

Darzamat, Dies Irae, Anj, Amon Amarth, Pain, Dark Funeral, Katatonia, Metal Church, Arcturus, Turbo, Napalm Death, Apocalyptica, Cradle Of Filth

Mała Scena:

Pyorrhoea, Abused Majesty, Naumachia, Thunderbolt, Valinor, Mess Age, Hell Born, Supreme Lord, Quo Vadis, Hermh, Dead By Dawn, Hedfirst

Bilety do nabycia w dziale "Bilety" lub pod numerem tel. 032/205-25-00

----------------------------------------------------------------------------
Sklad kiepski,.. jedyne co mnie trzyma zeby jednak pojechac to Turbo,..
Odpowiedz

Sklad kiepski? Amon Amarth, Kredki, Apoca, Dies Irae.. Abused Majesty.. Aj aj.. bedzie sie dzialo.. Big Grin
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Sklad kiepski?

Dla mnie w sumie tak,... co jak co, ale z roku na rok jest coraz gorzej.

Jeszcze do tego bilety podrozaly, na plyte juz 119zl. Jezeli sie uda to pojade,.. nawet jezeli mialbym uslyszec tylko Turbo (; Hoffmanna gitare uslyszec na live, mrau. Ciekawi mnie setlista, pewnie duzo z nowej plyty, ale jakies sztandartowe kawalki zagraja? ((;
Odpowiedz

Ech, i pomyslec, ze kiedys bilety na sektory byly tansze niz na plyte...Oni to robia zlosliwie! Crying or Very Sad
Ale i tak sie wybiore. Za nic nie zrezygnuje z zobaczenia Petera Tagtgrena w akcji 8)
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Cóż za pedalski zjazd...poza kilkoma wyjątkami...jebać to bo już 31.03. w stolycy gra Morbid Angel !!!
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

nie ma po co jechac wlasciwie..no ale bedzie WIELKIE cof to sami tróóó mroczni 13 letni metale przyjada Wink no i organizatorzy juz sie nie musza martwic o frekwencje...bo kazde gowno sygnowane ''dani i reszta '' sie sprzeda... Evil or Very Mad
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Hethell napisał(a):nie ma po co jechac wlasciwie..no ale bedzie WIELKIE cof to sami tróóó mroczni 13 letni metale przyjada Wink no i organizatorzy juz sie nie musza martwic o frekwencje...bo kazde gowno sygnowane ''dani i reszta '' sie sprzeda... Evil or Very Mad

strach się przyznać do tego ale ... Hethell ma rację
Odpowiedz

hahaha ja bym najchętniej spalił i dark funeral i CoF i inne black metalowe grajki

nie wrzucaj mnie do jednego worka z tymi którzy słuchają muzy jaka jest modna
BM nigdy mnie nie kręciłi nie będzie
tak samo CoF
Odpowiedz

Heh, portret osoby, ktora idzie na Metalmanie (wg niektorych forumowiczow):
Mroczny 13-letni burzuj z wypaczonym gustem muzycznym. Podoba mi sie to! Ide! Big Grin
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Khie hiehie moze nie mam 13 lat, moze moj gust muzyczny jest... eeee lewy ;p kredek nie slucham. burzujem nie jestem, ale na metalmanie pojade.
a co do slow Tomash'a... zgadzam sie w 100% kazdy gust jest inny.... bla bla bla po prostu juz wystarczy ;p
Odpowiedz

Acrid napisał(a):METALMANIA 2005 !!!!
12 Marca 2005 - Spodek, Katowice

Otwarcie bram - 9:00
Mała Scena - Start o 9:30
Duża Scena - Start o 10:30

Duża Scena:

Darzamat, Dies Irae, Anj, Amon Amarth, Pain, Dark Funeral, Katatonia, Metal Church, Arcturus, Turbo, Napalm Death, Apocalyptica, Cradle Of Filth

Mała Scena:

Pyorrhoea, Abused Majesty, Naumachia, Thunderbolt, Valinor, Mess Age, Hell Born, Supreme Lord, Quo Vadis, Hermh, Dead By Dawn, Hedfirst

Bilety do nabycia w dziale "Bilety" lub pod numerem tel. 032/205-25-00

----------------------------------------------------------------------------
Sklad kiepski,.. jedyne co mnie trzyma zeby jednak pojechac to Turbo,..

grr...pojechałbym sobie, a kaski brak Sad... Zespoły widze ciekawe. Chętnie posłuchałbym sobie ich na żywo.

Do wszystkich 'antykredkowców': dajcie sobie spokój... dzieciaki i tak będą szaleć za kredkami, a wasze gadanie nic nie da Tongue...
[Obrazek: syg0an.jpg]
Odpowiedz

Hethell napisał(a):nie ma po co jechac wlasciwie..no ale bedzie WIELKIE cof to sami tróóó mroczni 13 letni metale przyjada Wink no i organizatorzy juz sie nie musza martwic o frekwencje...bo kazde gowno sygnowane ''dani i reszta '' sie sprzeda... Evil or Very Mad

Hmm.. mam 31 lat i koncert Kredek (z których podoba mi sie może 5 kawałków) obejrzę z ciekawością... Big Grin

No a poza tym zapraszam na małą scenę Big Grin
Zawodowy kopacz gotów Smile
www.sacriversum.com
www.mackozer.prv.pl
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Sklad kiepski,.. jedyne co mnie trzyma zeby jednak pojechac to Turbo,..

A Dies Irae,Napalm Death czy Katatonia to już nie?? Wink
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz