• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Credki i Apocalyptica na Metalmanii 2005

Ja jadę głównie dla Apocalyptici, bo muszę ich w końcu zobaczyć na żywo. Credy też chętne obejrzę, z ciekawości. No i Turbo, klasyka przecież... Poza tym reszat składu też prezentuje się całkiem interesująco.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

nom, ja jadę, może być ciekawie(aczkolwiek niekoniecznie) szczególnie interesuje mnie występ Surprised Amon Amarth, reszta raczej niespecjalnie. Zawsze jednak będzie to akazja do poszerzenia horyzontów muzycznych i poznania wielu interesujących ludzi Big GrinDD Wink
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz

Tomash napisał(a):hm a wie ktos co to za wynalazek to całe ANJ??

http://www.anj.su/ O ile sie docytasz Wink
Odpowiedz

Jak dla mnie na tegorocznej Metalmanii jest jeden zespół, który chciałabym usłyszeć na żywo - Apocalyptica. Ale przecież nie zapłacę 119 zł, żeby zobaczyć jedną kapelę... Może w następnym roku zagrają ciekawsze zespoły?
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

eh coraz bardziej bym chciała na te Metalmanię Wink. Katatonia, Amon Amarth, Apocalyptica...Arcturus... eh. Ale pewnie nie będę mogła Wink. Może ktoś nagra całość i wyśle mi? Big Grin
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Cytat:CENA:
119 zł ( płyta + miejsca siedzące z wyj. sektorów H i J i loży) i 129 zł ( w dniu koncertu)
149 zł (sektory H i J) i 159 zł ( w dniu koncertu)
199 zł (loża) i 209 zł (w dniu koncertu)

UWAGA: W cenę biletu, wliczone zostały zarówno płyta kompaktowa jak i plakat festiwalowy oraz naklejka, które fani otrzymają przy wejściu na koncert.

Cena nie jest aż tak wygórowana jakby się mogło wydawać (dostajemy płytę i plakat). Dużo osób z forum się wybiera?
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Skippy napisał(a):Dużo osób z forum się wybiera?

Jezeli ziomus basu nie bedzie kupowal, to 3 mrocznych true panow z Tych pojedzie w bialych rekawiczkach i maseczce (; Za jakies 2-3 tygodnie bedzie wiadomo dokladnie (;
Odpowiedz

Ja sie wybieram Smile
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Ja rowniez Smile
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Który rodzaj biletu zamierzacie wybrac..? =>
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

jam tez sie wybieram 8)
Qba ====sorry za byki+++ ale chyba da sie rozszyfrować...====
LOL
Odpowiedz

Ja bym pojechała, ale za smarkata jestem i z kasą cieniutko... Crying or Very Sad
Odpowiedz

Dlatego nalezy sie wstrzymac z kupnem biletu niemal do ostatniej chwili Sad
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

chwalić Dziubińskiego, dzięki niemu mamy Morbid Angel w Stolycy...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

nowa APOCALYPTICA to nieporozumienie..
Odpowiedz