• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Credki były...Moze czas na Dimmu Borgir?

NO faktycznie : P mają dziwne zabawy, chyab na oficjalnej stronce Dimmu są foty coś w stylu ,,po pracy'' Rolleyes
Black is the night, metal we fight
Odpowiedz

Szukałem, szukałem i znalazłem temat o nich Big Grin bo już myślałem że sobie założe tamacik Big Grin ale trudno.
Co do zespołu to musze powiedziec że zrobili namnie bardzo duże wrażenie. Zarąbista kapelka. Death Cult Armageddon moja ulubiona płytka, a z resztą każda jest dobra. Zacząłem ich słuchac od niedawna w sumie to przypadkowo sie natknąłem na nich Big Grin i ciesze sie z tego. Obok Guns N' Roses i Cradle Of Filth są moimi kolejnymi ulubieńcami. 8)
Odpowiedz

DCA to taka mroczna plytka dla gimnazjum.. Mam ja 2 lata, a do tej pory nie pamietam nazwy zadnego utworu.. Znaczy sie, ze slaba jest..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Hmmm dla gimnazjum bym nie powiedział Surprised ale to twoje zdanie Big Grin Mi sie bardzo podoba. A Puritanical Europhic Misanthro już kompletnie wymiata 8) Laughing ta plyta już chyba bedzie dla bardziej dorosłych Laughing
Odpowiedz

Akurat wymieniles najslabsze "dziela" Norwegow. Radze posluchac dostojnego, klasycznego For All Tid, badz, moim zdaniem duzo slabszego, Stormblast'a, ew. Enthrone Darkness Triumphant- tutaj Dimmu sie dla mnie konczy.

Poza tym naucz sie chociaz poprawnie przepisywac tytuly plyt.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

O już nie rób sie taki dokładny. Każdemu może sie trafić pomyłka Wink Euphoric - może być Laughing
Odpowiedz

Od dziecka jestem dokladny, a w Tobie po prostu czuje totalne dyletanctwo. Popraw jeszcze "Misanthro", to moze zapomnimy o sprawie Angry
Odpowiedz

Sorry ale nie wiem oco ci chodzi przecież dobrze jest napisane, albo ja mam błednie napisane na kompie.

Dzem: Ano masz..
Odpowiedz

Tak to jest jak ktos dorwie kompa i mysli ze na sciagnieciu mp3 swiat sie konczy- pozniej warto by bylo chociaz sprawdzic tytuly, teksty, itp., w innym przypadku wychodzi sie wlasnie na takiego ignoranta. W celu poprawienia nazewnictwa polecam goraco strone: www.metal-archives.com
Odpowiedz

powinno byc ''Misanthropia'' przeciez

Cytat:Akurat wymieniles najslabsze "dziela" Norwegow. Radze posluchac dostojnego, klasycznego For All Tid, badz, moim zdaniem duzo slabszego, Stormblast'a, ew. Enthrone Darkness Triumphant- tutaj Dimmu sie dla mnie konczy.
For all tid i Stormblast sa najlepsze. co racja to racja. sa takie jaki powinny byc black metal- gitary a nie wypelnianie klawiszkami brak pomyslow. dle mnie z Dimmu Borgir jest podobna sytuacja jak z Samael - 2 pierwsze plyty sa naprawde genialne potem jakas bezwartosciowa papka.
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Cytat:powinno byc ''Misanthropia'' przeciez

Het nooo, kolega mial sam do tego dojsc Wink

Ale w kwestii Twojej opini na temat pierwszych plyt Dimmu zgodzic sie nie moge- owszem sa najlepsze, jednak trudno powiedziec ze znajduje sie na nich czysty w swej postaci black. Dla mnie to raczej plyty zawierajace material bardzo atmosferyczny, w duzej mierze budowany wlasnie przy pomocy klawiszy, na ktorych opiera sie wiekszosc kawalkow.
Odpowiedz

Puritanical Euphoric Misanthropia Laughing Poprostu urwała mi sie koncówka słowa. Laughing I sorry jesli cie ten bład tak ruszył. Laughing
Odpowiedz

Cytat:Cytat:
powinno byc ''Misanthropia'' przeciez

Het nooo, kolega mial sam do tego dojsc
a po co sie mial meczyc
milosiernie skrocilam jego cierpienia Angry
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Puritanical Euphoric Misanthropia Laughing Poprostu urwała mi sie koncówka słowa. Laughing I sorry jesli cie ten bład tak ruszył. Laughing

Aha, i wpadles na to dopiero teraz.
Odpowiedz

Hethell napisał(a):For all tid i Stormblast sa najlepsze. co racja to racja. sa takie jaki powinny byc black metal- gitary a nie wypelnianie klawiszkami brak pomyslow. dle mnie z Dimmu Borgir jest podobna sytuacja jak z Samael - 2 pierwsze plyty sa naprawde genialne potem jakas bezwartosciowa papka.

Dla mnie w 2 pierwszych albumach DB podobaja sie wlasnie te klawisze, flety.. Taka nastrojowa, miejscami skoczna muzyczka.. Wink

PS> A Samael zaczyna sie dopiero od Passage.. Smile
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz