• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co wam dziala na nerwy

Pytanie mam do państwa tu obecnych:
co wy ludzie zaraza tu odpierdalacie?! Już nie umiecie nic powiedzieć spokojnie tylko odrazu musice po sobie jechać i od najgorsych wyzywać? Wrzućcie na luz, bo robi się tu syf. Rozumiem, że kawały o Żydach nie są przez wszystkich akceptowane, ale czy trzeba tu od razu ze "skurwielami", "pierdolonymi antysemitami" i innymi tekstami tego typu wyskakiwać?
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):Chciala zauwazyc iz niektorzy nie wierza w to, ze byl Holocaust

Hoho, dobre sobie! To moze jeszcze ci udowodnić, że rośliny wytwarzają sobie pokarm w porocesie fotosyntezy, a Mao Tse-tung wprowadził Rewolucję Kulturalną w Chinach? Nie przecz faktom, prosta kobieto.
Пойдем вместе строить лучшее завтра!
Odpowiedz

Krokus napisał(a):...

P.s Pchla...jestes sklonny Ci wybaczyć (; ALe, zeby mi to było ostatni raz (;
mi za co?? ;/ ja Do Ciebie nic nie mam... ;/ mie się tylko podobało sformułowanie " ignoranktko pierdolona"
nie , nie jestem dziewczyną ( to powinną starczyć)
Odpowiedz

pchla napisał(a):usuńcie tego posta tego włąsnie mojego bo zjebałem

Uznałem to za akt skruchy. Czyzbym nie miał racji?
Odpowiedz

aaa toś ty mod / admin (kim kolwiek jesteś) aa spoko za tamto to tak thx ( nie wiem jak to sie stało )
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):Pytanie mam do państwa tu obecnych:
co wy ludzie zaraza tu odpierdalacie?! Już nie umiecie nic powiedzieć spokojnie tylko odrazu musice po sobie jechać i od najgorsych wyzywać? Wrzućcie na luz, bo robi się tu syf. Rozumiem, że kawały o Żydach nie są przez wszystkich akceptowane, ale czy trzeba tu od razu ze "skurwielami", "pierdolonymi antysemitami" i innymi tekstami tego typu wyskakiwać?
Święte słowa...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Pytanie mam do państwa tu obecnych:
Święte słowa...

idealiści... przecież musiałby się tu zdarzyć cud, żeby forum funkcjonowało na poziomie "przyzwoitym" jeżeli chodzi o wzajemne bluzganie... "sad but true"
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

KURWA- NIEKTORZY, NIE JA NAUCZ SIE CZYTAC :!: MAM PISAC WOŁAMI ZEBYS ZROZUMIAL?
NIE JESTEM ANTYSEMITKA, NIE SMIESZA MNIE DOWCIPY O ZYDACH I WIEM JAKA BYLA ICH HISTORIA. WIEC SIE TAK NIE GORACZKUJ.
Po prostu kazdy moze miec wlasne zdanie i nie trzeba odrazu z tego tragedii robic!
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Cytat:idealiści... przecież musiałby się tu zdarzyć cud, żeby forum funkcjonowało na poziomie "przyzwoitym" jeżeli chodzi o wzajemne bluzganie... "sad but true"

To tak... skoro potrafią się znienawidzić za dylemat, czy maska Slipknota jest homo czy hetero, to tym bardziej za coś takiego...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):czosnek- NIEKTORZY, NIE JA NAUCZ SIE CZYTAC :!: MAM PISAC WOŁAMI ZEBYS ZROZUMIAL?
NIE JESTEM ANTYSEMITKA, NIE SMIESZA MNIE DOWCIPY O ZYDACH I WIEM JAKA BYLA ICH HISTORIA. WIEC SIE TAK NIE GORACZKUJ.
Po prostu kazdy moze miec wlasne zdanie i nie trzeba odrazu z tego tragedii robic!

Tragedii nie robię, wolę solidnie zgnoić. Skoro ją bronisz to znaczy, ze sama jestes na podobnym stopniu rozwoju ewolucyjnego. Podobnym=zerowym.

p.s No i kto sie goraczkuje...
Odpowiedz

Krokus napisał(a):
Valhalla napisał(a):czosnek- NIEKTORZY, NIE JA NAUCZ SIE CZYTAC :!: MAM PISAC WOŁAMI ZEBYS ZROZUMIAL?

Tragedii nie robię, wolę solidnie zgnoić. Skoro ją bronisz to znaczy, ze sama jestes na podobnym stopniu rozwoju ewolucyjnego. Podobnym=zerowym.

p.s No i kto sie goraczkuje...
myslisz sie chlopcze. Ja JĄ po prostu znam a Ty nie, i tu jest roznica. Poza tym, kazdy ma inne poglady na zycie, a mnie akurat takie nie przeszkadzaja. Na ogol nie dyskutuje o takich rzeczach, bo wiem ze jest to sprawa czysto indywidualna,a po co mam sie klocic o cos co bylo i co mnie bezposrednio nie dotyczy?
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Frustra napisał(a):idealiści... przecież musiałby się tu zdarzyć cud, żeby forum funkcjonowało na poziomie "przyzwoitym" jeżeli chodzi o wzajemne bluzganie... "sad but true"

Ech, pomimo usilnych prób pozbycia się idealizmu ciągle coś tam we mnie siedzi i ciągle mam trochę wiary w ludzi. Że ta wiara to przejaw mojej naiwności to wiem doskonale...
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

JUDE RAUS !!! DŻOŁKI ZOSTAWCIE, BO DOBRE SĄ
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Krolik napisał(a):JUDE RAUS !!!
hehe dobre podsumowanie Big Grin
Odpowiedz

Krolik napisał(a):JUDE RAUS !!!

Marna prowokacja, oj marna... Tylko na tyle cie stac? Brawo.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości