- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):E tam.. Sport jest lepszy..
na rowerku też lubie gdzieś dalej pojeździć. Z pedałami potrafie wycisnąć z siebie siódme poty (docipna dwuznaczność) a zwłaszcza gdy muza z łokmena narzuca mi rytm (specjalnie podkręciłem prędkość obracania się taśmy żeby przyspieszyć tempo

). Zawsze gdy jade tą samąą trasą bez muzy, to przemierzam ją w dłuższym czasie niż z łokmenem, a to daje co nieco pojęcia o tym jaki wpływ ma muzyka na wysiłek. Podczas koncertu nei dość że narzuca ci zabujcze tępo (co prawda juz bez roweru, ale dzięki temu nie ograniczasz się jedynie do pracy nóg) , to dodatkowo (jeśli jesteś dość wrażliwy) wpędzi cie w specyficzny trans, który odcina cie od świata. Nie ma nic, jest tylko muza, której dajesz sie porwać i której tempa musisz dotrzymać
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 14
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Właśnie gdzieś się doczytałem że pogo to nie taniec tylk owchodzisz i napierdalasz a u mnie ciosy byly przypadkiem, czyli co mosh tańczylem czy jak bo już się pogubilem @.@. Czym te tance sie roznią twisted
I will come back to you ]XD
- Liczba postów:
- 13
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Dzieki Ci Sid za to, że dałeś nam Pogo. 8)
Ten antytaniec to dla mnie najlpeszy sposób na pozbycie się wszelkiej negatywnej energii, która się we mnie zbiera- koledzy nie wiedzą skąd ja biore tyle siły, by przez większość koncertu szaleć jak wariat z innymi pod sceną. Najpoważniejszą kontuzję jaką kiedykolwiek złapałem miałem rok temu we wrześniu na koncercie Ksu w Ciechanowie- dostałem wówczas kolanem prosto w mostek. Nie dość, ze napierdalało jak skur.....n to potem przez blisko miesiąc nie mogłem sie zbytnio się schylać ani kasłać. Ale koncert wart był tego.
Świry naprzód, próchno za drzwi...
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
To ten koncert, na ktorym zagral N.R.M.?
- Liczba postów:
- 4
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Pogo jest fajne tylko wtedy gdy bawi się kilkadziesiąt osób. Bo nawalony gościu wrzeszczący pogo i rzucający sie na innych nie jest ani tru ani mroczny ani fajny
Czeski język fajny...
Luk, ja som twoj tatinek- rzekl Darth Vader