• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co sądzicie o LP??

ReTuRn napisał(a):Nie znosze rap-metalowych zespołów totalnie, RATM propasguje jeszcze chore idee Wink

Zgadzam sie, co do RATM. Glupie brudasy Tongue
...rzekl Szyszak.

Szyszak napisał(a):
ReTuRn napisał(a):Nie znosze rap-metalowych zespołów totalnie, RATM propasguje jeszcze chore idee Wink

Mniej więcej to samo..... :?
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin

Amy napisał(a):
Szyszak napisał(a):

Bola waz zeby Rolleyes ? RATM jest swietny, tylko ze wy nigdy nie slyszeliscie "Know Your Enemy"
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin

RATM został fajnie scoverowany przez Halamę ("Tak mówiła mi ciocia" Laughing )
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!

No...to jest dobre... Big Grin
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin

Quostek napisał(a):
Amy napisał(a):
Szyszak napisał(a):

Bola waz zeby Rolleyes ? RATM jest swietny, tylko ze wy nigdy nie slyszeliscie "Know Your Enemy"
slyszelismy i i tak sie nie podoba Laughing

Ech... http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=1321 - tam mało kto się wypowiadał.

Swoją drogą ten długi OT dowodzi, że temat LP wyczerpaliście...

Kamael napisał(a):Ech... http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=1321 - tam mało kto się wypowiadał.

Swoją drogą ten długi OT dowodzi, że temat LP wyczerpaliście...
A dzie tam, ze po wisnocku tok powjem Laughing LINKIN PARK DO D**Y ALE CHESTER MA FAJNY GLOS I CIESZE SIE ZE MA WYDAC ALBUM SOLOWY! Bo bedzie lepszy od Linkin Smarka...

Quostek napisał(a):A dzie tam, ze po wisnocku tok powjem Laughing LINKIN PARK DO D**Y ALE CHESTER MA FAJNY GLOS I CIESZE SIE ZE MA WYDAC ALBUM SOLOWY! Bo bedzie lepszy od Linkin Smarka...

Ooo odezwal sie ten ktory tak bohatersko broni przekrecania nazw zespolow Confusedhock:

Quostek napisał(a):Właściwie chodzi mi o jedną rzecz - możesz myśleć co chcesz, tylko nie przekręcaj nazw zespołów w obraźliwy sposób.

Wpadles bohaterze, wpadles we wlasne gowno...

btw. Linkin park to kupa.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !

Linkin Fart (btw - przekrecanie nazw zespolow jest be!) = 3 x zdecydowane NIE!

Granie dla małolatów których przerażają ideologie, skini, brak szacunku rodziców, utrata szacunku od ziomów z dyskoteki (joł!), utrata powodzenia wśród lasek (bujda! Big Grin), a chcą słuchać czegoś takiego jak kumpel z piętra niżej - metalowiec/czegoś mroczego/gitarowego/rapowego/blebleble

podsumowanie: zaorać!
Dałem sobie spokój z tym forum. żeby gadać z samym sobą nie musze tu wchodzić... nawet nie nawet wstawać z łóżka

statekx napisał(a):
Quostek napisał(a):A dzie tam, ze po wisnocku tok powjem Laughing LINKIN PARK DO D**Y ALE CHESTER MA FAJNY GLOS I CIESZE SIE ZE MA WYDAC ALBUM SOLOWY! Bo bedzie lepszy od Linkin Smarka...

Ooo odezwal sie ten ktory tak bohatersko broni przekrecania nazw zespolow Confusedhock:

Quostek napisał(a):Właściwie chodzi mi o jedną rzecz - możesz myśleć co chcesz, tylko nie przekręcaj nazw zespołów w obraźliwy sposób.

Wpadles bohaterze, wpadles we wlasne gowno...

btw. Linkin park to kupa.

Zasade ustalilem tylko do topica "Zespol, ktory pohanbil rock" Wink i co teraz???

Ten powyżej to argument z tych najbardziej naciąganych :>
"All that's left to say is: Farewell"

Quostek napisał(a):Zasade ustalilem tylko do topica "Zespol, ktory pohanbil rock" Wink

Tzn. ze jestes falszywy bo do kazdego topicu sie dostosowujesz Confusedhock:

Quostek napisał(a):i co teraz???

teraz sie mozesz pochlastac.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !

statekx napisał(a):
Quostek napisał(a):Zasade ustalilem tylko do topica "Zespol, ktory pohanbil rock" Wink

Tzn. ze jestes falszywy bo do kazdego topicu sie dostosowujesz Confusedhock:

Quostek napisał(a):i co teraz???

teraz sie mozesz pochlastac.

Szzkurdeee, i co ja teraz zrobie? Wyszlo na to, ze jestem pozer. Dobra przyznam sie, jestem 12 - letnim pozerem, uwielbiam Linkin Park, ale chodze w koszulkach Burzum i w ogole to uwazam ze jestem wielki true metal Laughing

P.S. caly post to zart, a koszulek Burzum nie mam, bo nie lubie.

wymiękam
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Wątek zamknięty