• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co sądzicie o LP??

Ej momento... po prostu chciałabym, aby przedstawił ktoś porządny, czy - jak kto woli - prawdziwy zespół nu-metalowy. Nie obrażając ani nie ubliżając nikomu.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.

Frustra napisał(a):Ej momento... po prostu chciałabym, aby przedstawił ktoś porządny, czy - jak kto woli - prawdziwy zespół nu-metalowy. Nie obrażając ani nie ubliżając nikomu.

1. Passenger- Side project Andersa Friedena z In Flames.. Cudo! I nie mowie tego dlatego ze jestem fanem Plomykow..
2. Soundtrack To Your Escape -In Flames - Od biedy ostatni krazek Flamesow mozna pod skrzydla nu metalu przygarnac..
3. Brainshake- Nieistniejaca juz holenderska kapela.. (to ci od coveru Hit Me Baby One More Time Britney Spears)
[Obrazek: avatar0cn.jpg]

Dżemik napisał(a):1. Passenger- Side project Andersa Friedena z In Flames.. Cudo! I nie mowie tego dlatego ze jestem fanem Plomykow..
2. Soundtrack To Your Escape -In Flames - Od biedy ostatni krazek Flamesow mozna pod skrzydla nu metalu przygarnac..
3. Brainshake- Nieistniejaca juz holenderska kapela.. (to ci od coveru Hit Me Baby One More Time Britney Spears)
i to się chyba różni od LP, nie?

Mniej wiecej tak jak Eclypse od Devilyn..

Jest dobry nu metal i zly nu metal.. (pomijam fakt ze LP to bardziej nowofalowy rock)
[Obrazek: avatar0cn.jpg]

Dżemik napisał(a):Mniej wiecej tak jak Eclypse od Devilyn..

Jest dobry nu metal i zly nu metal.. (pomijam fakt ze LP to bardziej nowofalowy rock)
Lp to nawet nie "nowofalowy rock" to gówniany pozerski gay band

Buhahaha, totalna komercha, wszyscy hip chujowcy w mojej szkole tego sluchaja i mysla ze sa metalami, chociaz ja sama nie rozumiem co LP maja wspolnego z metalem... O_O.
'...Black dragon fly high regain your past
Lost in the fire, the fire of hate
Black dragon fly high spit your red flame
They're lost in the fire of damned
The fire of hate ...'

No prosze, pierwszy a od razu jaki sensowny post.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!

LCF napisał(a):No prosze, pierwszy a od razu jaki sensowny post.

i zmuszający do myślenia
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.

Frustra napisał(a):

i zmuszający do myślenia

Wyczuwam sakrazm w Twojej wypowiedzi czy tylko mi się wydaje? Wink
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."

Tuomasss napisał(a):
Frustra napisał(a):

i zmuszający do myślenia

Wyczuwam sakrazm w Twojej wypowiedzi czy tylko mi się wydaje? Wink

...w mojej czy LCF?

Raczej w Twojej... Big Grin
CHociaż, kto wie, może i LCF'a też. Big Grin
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."

bywa... Wink

Dżemik napisał(a):2. Soundtrack To Your Escape -In Flames - Od biedy ostatni krazek Flamesow mozna pod skrzydla nu metalu przygarnac..
Faktycznie, coś tam z nu metalu pewnie jest, ale w sumie to dla mnie mało ważne, po prostu płyta brzmi, wg mnie, dobrze i to jest ważne.

Ich wokalista fajnie sie wydziera ale jest pedalem jak i jego caly wiesniacki band Tongue

Art... napisał(a):Ich wokalista fajnie sie wydziera ale jest pedalem jak i jego caly wiesniacki band Tongue
:? In Flames jest zajebiste i na pewno nie wieśniackie
I've felt the hate rise up in me...
Wątek zamknięty