• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co sądzicie o LP??

tego faktu nic nie zmieni - nawet jakby wystąpił w duecie z Pavarottim.
[Obrazek: bustersMini.jpg]

Skonczcie ten temat juz szkoda wiecej slow 8) Zajmijcie sie wkoncu porzadna muza Laughing
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...

..zwlaszcza ze nie potraficie docenic muzyka z zespolu ktorego nie lubicie.. Troche obiektywizmu by sie przydalo..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]

lp to turboshit (shit + to że idzie za pozerskimi trendami tak szybko że jest turbo Smile)
Metall 4 ever !

Bucu napisał(a):idzie za pozerskimi trendami

A co to według Ciebie są jak to nazwałeś pozerskie trendy...
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."

"metal" (w cudzysłowiu) + hiphop - to są pozerskie trendy - taki gość co tego słucha uważa się za metala ale jak spotyka hipshitowca to mówi że taaak, owszem hip hopu słucham... i jak to nazwać? nie są to pozerskie trendy..? słucha po to żeby być metalem.... ale żeby nie dostawać od dresów i hiphopowców.
Metall 4 ever !

Hmm.. a ja myslalem ze slucha LP bo mu sie najzwyczajniej w swiecie podoba..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]

Bucu napisał(a):"metal" (w cudzysłowiu) + hiphop - to są pozerskie trendy - taki gość co tego słucha uważa się za metala ale jak spotyka hipshitowca to mówi że taaak, owszem hip hopu słucham... i jak to nazwać? nie są to pozerskie trendy..? słucha po to żeby być metalem.... ale żeby nie dostawać od dresów i hiphopowców.

A jeżeli nie uważa się za 'metala' jak to nazwałeś...
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."

"Metale", "skejci", "hiphopowcy" to tylko szufladki, ja to traktuję z przymróżeniem oka. Przecież i tak wszyscy jesteśmy ludźmi. A chyba to, że ktoś lubi inny rodzaj muzyki niż my nie zalicza go do niższej kategori? :/
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters

Linkin Park hhhhmmm kiedys byl to fajny zespół który lubiłem .. ale przez te piosneke z Jay Z czy jakos tak przestałem ich lubic.. pozdr wam metalowcy.. 8)
Rock Metal i Ostra muza 4ever...!!!!!!!!! Ave Wam Ludzie...:>

Ja mam qmpla, który kupił sobie kostke i naszył naszywke Linkin Park, nosi koszulke Linkin Park, i zapytany jakiej muzyki słucha stanowczo odpowiada - "Metal!" ...
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin

Splash napisał(a):Ja mam qmpla, który kupił sobie kostke i naszył naszywke Linkin Park, nosi koszulke Linkin Park, i zapytany jakiej muzyki słucha stanowczo odpowiada - "Metal!" ...

Może słucha też czegoś innego... a tak poza tym to niewielkie bo niewielkie ale elementy tzw. 'muzyki metalowej' znajdują się w twórczości opisywanego zespołu.
Skippy™
all rights reserved

LINKIN PARK 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
ale wy jesteście głupi nie mówi sie o jakimś zespole czy to metal czy nie metal bo qurwa jest tyle tego odmian że dupa boli linki jak i wiele innych kapeli pokazuje że muzyka ewolułuje i metal i jego odmiany sie zmieniaja a ci starzy konserwatywni metale z długimi włochami co ich qurwa w nocy nie widać niech przestaną szufladkować co to metal a co nie lepiej idźcie posłuchać tych swoich ulubionych starych dziatków co to kariere zaczeli w latach 80 albo nawet 70 lepiej sobie posłuchajcie tych zabytków chodzi mi o iron maiden i inne tego typu pruchna a nie tu mi kurna beda sie mądrzyć...

psycho napisał(a):LINKIN PARK 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
ale wy jesteście głupi nie mówi sie o jakimś zespole czy to metal czy nie metal bo qurwa jest tyle tego odmian że dupa boli linki jak i wiele innych kapeli pokazuje że muzyka ewolułuje i metal i jego odmiany sie zmieniaja a ci starzy konserwatywni metale z długimi włochami co ich qurwa w nocy nie widać niech przestaną szufladkować co to metal a co nie lepiej idźcie posłuchać tych swoich ulubionych starych dziatków co to kariere zaczeli w latach 80 albo nawet 70 lepiej sobie posłuchajcie tych zabytków chodzi mi o iron maiden i inne tego typu pruchna a nie tu mi kurna beda sie mądrzyć...

W tym momencie troszkę przedobrzyłeś, to że te "próchna" do tej pory maja wielbicieli, to chyba o czymś świadczy... założę się, ze za 20 lat nikt nie będzie pamiętał o twoich LP...
[Obrazek: bustersMini.jpg]

aXe Rose napisał(a):
psycho napisał(a):LINKIN PARK 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

W tym momencie troszkę przedobrzyłeś, to że te "próchna" do tej pory maja wielbicieli, to chyba o czymś świadczy... założę się, ze za 20 lat nikt nie będzie pamiętał o twoich LP...
chciałbyś Laughing
Wątek zamknięty