11-14-2004, 06:10 PM
tego faktu nic nie zmieni - nawet jakby wystąpił w duecie z Pavarottim.
![[Obrazek: bustersMini.jpg]](http://xycho.csh.pl/images/bustersMini.jpg)
Bucu napisał(a):idzie za pozerskimi trendami
Bucu napisał(a):"metal" (w cudzysłowiu) + hiphop - to są pozerskie trendy - taki gość co tego słucha uważa się za metala ale jak spotyka hipshitowca to mówi że taaak, owszem hip hopu słucham... i jak to nazwać? nie są to pozerskie trendy..? słucha po to żeby być metalem.... ale żeby nie dostawać od dresów i hiphopowców.
Splash napisał(a):Ja mam qmpla, który kupił sobie kostke i naszył naszywke Linkin Park, nosi koszulke Linkin Park, i zapytany jakiej muzyki słucha stanowczo odpowiada - "Metal!" ...
psycho napisał(a):LINKIN PARK 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
ale wy jesteście głupi nie mówi sie o jakimś zespole czy to metal czy nie metal bo qurwa jest tyle tego odmian że dupa boli linki jak i wiele innych kapeli pokazuje że muzyka ewolułuje i metal i jego odmiany sie zmieniaja a ci starzy konserwatywni metale z długimi włochami co ich qurwa w nocy nie widać niech przestaną szufladkować co to metal a co nie lepiej idźcie posłuchać tych swoich ulubionych starych dziatków co to kariere zaczeli w latach 80 albo nawet 70 lepiej sobie posłuchajcie tych zabytków chodzi mi o iron maiden i inne tego typu pruchna a nie tu mi kurna beda sie mądrzyć...
aXe Rose napisał(a):chciałbyśpsycho napisał(a):LINKIN PARK 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
ale wy jesteście głupi nie mówi sie o jakimś zespole czy to metal czy nie metal bo qurwa jest tyle tego odmian że dupa boli linki jak i wiele innych kapeli pokazuje że muzyka ewolułuje i metal i jego odmiany sie zmieniaja a ci starzy konserwatywni metale z długimi włochami co ich qurwa w nocy nie widać niech przestaną szufladkować co to metal a co nie lepiej idźcie posłuchać tych swoich ulubionych starych dziatków co to kariere zaczeli w latach 80 albo nawet 70 lepiej sobie posłuchajcie tych zabytków chodzi mi o iron maiden i inne tego typu pruchna a nie tu mi kurna beda sie mądrzyć...
W tym momencie troszkę przedobrzyłeś, to że te "próchna" do tej pory maja wielbicieli, to chyba o czymś świadczy... założę się, ze za 20 lat nikt nie będzie pamiętał o twoich LP...