Ankieta: Co s - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Jest OK
34.07%
31
34.07%
Nie mam zdania
25.27%
23
25.27%
Jest do kitu
40.66%
37
40.66%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co sądzicie o "CANNABIS"(MARIHUANA)

która to twoja żona?
Odpowiedz

Cytat:Do myślenia dało mi zdanie dziewczyny uzależnionej od amfy, która stwierdziła, że trawa to dopiero ryje beret i już jej nie pali

O ironio!

Cytat:a jak wejść na forum ćpunków i zapytać o ich ulubioną muzykę, to mamy prawie forum RMS

ćpuny to siedzą po dworcach, alkoholiku.
[Obrazek: mallemma.gif]
Odpowiedz

nie no co ty narkotyki to gówno tak się zaczyna zapalisz raz trawkę i będziesz chcieć czegoś mocniejszego tak się zaczyna a potem amfetamina heroina kompot dworzec i już cie mają raz zapalisz trawkę i już po tobie nie palcie trawki ja tam wole się najebać wódką aż się zeszczę w gacie i zesram i zrzygam i pobiję z wszystkim najlepszymi przyjaciółmi narkotyki to najgorsze gówno nie palcie trawki bo nie będzie nikt do was miał szacunku i zniszczycie sobie życie i będziecie wrakami bez sensu pozdrawiam
Odpowiedz

; ) milutko!
Odpowiedz

no raczej, been there done that
Odpowiedz

"moim ukojeniem jest marihuana
coś Ci nie pasuje to noga,dupa,brama"

ale ja nie palę
Odpowiedz

Cytat:ale ja nie palę

szkoda, nie złapiemy ze sobą wspólnego tematu, ale przynajmniej Ty pozostaniesz wartościowym człowiekiem i nie skończysz na dwrocu.
Odpowiedz

: )
Odpowiedz

Marihuana jest w porządku, ale bez rewelacji. Nie śmieję się po niej dużo i to dobrze, bo nie lubię takiego rycia bez sensu. THC pobudza mnie do kreatywnego myślenia. ; )
Odpowiedz

"A trawkę palisz?No palisz ,jak dilujesz to palisz,kurwa no pewnie...Wiecie dlaczego wy macie tak przejebane?Jeździłbyś samochodem,rozumiesz?Ale wpierdalasz to na okręte.Weź się kurwa w garść,książki zacznij czytać bo tak to kurwa co dziury w głowie i kurwa poradnia zdrowia psychicznego"
Odpowiedz

"że życie ma sens" to chujowy filmik, mocno przerysowany, generalnie:

DARUJ SOBIE, KURWA.
Odpowiedz

No, nie mówcie lepiej nic o jaraniu bo tu w tym temacie jest tylko jeden ekspert.
pozdrawiam.
Odpowiedz

jarałam pare razy ale za kazdym miałam takiego muła że chuj, zero głupawki, śmiechu bez powodu czy innych takich. albo nie umiem, albo mam pecha, albo jedno i drugie.
Odpowiedz

Pozwólta, że ekspert się wypowie:

Cytat:jarałam pare razy ale za kazdym miałam takiego muła że chuj, zero głupawki, śmiechu bez powodu czy innych takich. albo nie umiem, albo mam pecha, albo jedno i drugie.

pierwsze jarania takie są/mogą być, tj. straszne przywieszki, zero wkrętek, zmian postrzegania, apatia, zmień towarzystwo na takie, które wprowadzi Cię w arkana, potrzebujesz psychodelicznego mentora Smile

Haha! HA.
Odpowiedz

aaa
a juz myslalam ze to ja tak reaguje chujowo po prostu
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości