- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
nie no co ty narkotyki to gówno tak się zaczyna zapalisz raz trawkę i będziesz chcieć czegoś mocniejszego tak się zaczyna a potem amfetamina heroina kompot dworzec i już cie mają raz zapalisz trawkę i już po tobie nie palcie trawki ja tam wole się najebać wódką aż się zeszczę w gacie i zesram i zrzygam i pobiję z wszystkim najlepszymi przyjaciółmi narkotyki to najgorsze gówno nie palcie trawki bo nie będzie nikt do was miał szacunku i zniszczycie sobie życie i będziecie wrakami bez sensu pozdrawiam
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
no raczej, been there done that
- Liczba postów:
- 1,319
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
"moim ukojeniem jest marihuana
coś Ci nie pasuje to noga,dupa,brama"
ale ja nie palę
- Liczba postów:
- 30
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Marihuana jest w porządku, ale bez rewelacji. Nie śmieję się po niej dużo i to dobrze, bo nie lubię takiego rycia bez sensu. THC pobudza mnie do kreatywnego myślenia. ; )
- Liczba postów:
- 1,319
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
"A trawkę palisz?No palisz ,jak dilujesz to palisz,kurwa no pewnie...Wiecie dlaczego wy macie tak przejebane?Jeździłbyś samochodem,rozumiesz?Ale wpierdalasz to na okręte.Weź się kurwa w garść,książki zacznij czytać bo tak to kurwa co dziury w głowie i kurwa poradnia zdrowia psychicznego"
- Liczba postów:
- 360
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
"że życie ma sens" to chujowy filmik, mocno przerysowany, generalnie:
DARUJ SOBIE, KURWA.
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
No, nie mówcie lepiej nic o jaraniu bo tu w tym temacie jest tylko jeden ekspert.
pozdrawiam.
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
jarałam pare razy ale za kazdym miałam takiego muła że chuj, zero głupawki, śmiechu bez powodu czy innych takich. albo nie umiem, albo mam pecha, albo jedno i drugie.
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
aaa
a juz myslalam ze to ja tak reaguje chujowo po prostu