01-08-2010, 12:13 AM
ja jednak obejrzę cały. jak poprosisz to mogę ci później wyjaśnić o co chodziło
Zoltan napisał(a):Żaden z wrogów dextera jeszcze nie był tak blisko...żaden? wszyscy wcześniejsi wrogowie dużo wcześniej wiedzieli kim jest.
jankier napisał(a):żaden? wszyscy wcześniejsi wrogowie dużo wcześniej wiedzieli kim jest.Nie wyraziłem się precyzyjnie. Miałem na myśli, że jego smiertelny wróg sam doszedł do tego kim jest dexter i jeszcze bezczelnie przyszedł do jego miejsca pracy. Zaden z jego wrogow nie rzucil mu takiego wyzwania. Oczywiscie brat dextera, tamten zły prokurator czy ta brytyjska dupa zachodzili do niego, ale nie o to chodziło.
jankier napisał(a):4 seria nie była wcale taka nudna. "stłuczka" dextera i motyw z córką trinity to jak dla mnie jedne z top 10 akcji wszystkich seriiNie była taka nudna, te motywy które podałeś oczywiscie miały sens, jednak juz te nastepne serie nie były tak miodne jak pierwsza.
Zoltan napisał(a):Drugi jest z deka zbyt oczywisty i zbyt pobieżny, skrótowy.wtedy był ten wielki strajk scenarzystów w usa. powinni jeszcze raz nakręcić te sezon
Krzychun napisał(a):Byłem dzisiaj na "Parnassus" i powiem, że ten film jest strasznie ... nijaki. Mamy dobry zespół Ledger/Depp/Law/Farrell , trochę scenerii w stylu fantasy ,ale nic więcej. Fabuła naciągana, wymuszony dramatyzm. Nic ciekawego.ja se na to i tak pójdę