• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co obejrzeliście odkąd forum się zesrało

ja jednak obejrzę cały. jak poprosisz to mogę ci później wyjaśnić o co chodziło
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Już nie musisz, jestem bardziej błyskotliwy niż ci się wydaje. I tak po filmie stwierdzisz to samo co ja, ten film to przereklamowana kupa.
Odpowiedz

Ale ponoć to intelektualne dzieło nie dla katoli i ciasnych umysłuff Laughing
Odpowiedz

Ponoć to doda jest inteligentna.

Co do filmów, obejrzałem wszystkie dextery. Jak dla mnie 1 sezon jako całość to po prostu arcydzieło, następne są też w porzo ale nie aż tak. Natomiast końcówka 4 sezonu miażdży jajca, dobry powrót do dobrej starej formy.
Odpowiedz

4 sezon dextera bardzo spoko, tylko lipa ze najlepszym odcinkiem jest przedostatni, po koncowej scenie w nim spodziewalem sie mega petardy, a bylo co najwyzej poprawnie, a juz samo zakonczenie wydalo mi sie przesadzone
Odpowiedz

Tak ale zarowno przez całą 2, 3 i az do tego przedostatniego odcinka 4 serii faktycznie niewiele się działo i nie było jakichś dobrych zaskoczeń. Może końcówka 4 serii zapowiada coś lepszego na przyszłość, kto wie.

Jeszcze co do przedostatniego odcinka 4 serii, no pod koniec tego odcinka mnie nieźle zmiażdżyło a w tle leciała zajebista klimatyczna muza. Żaden z wrogów dextera jeszcze nie był tak blisko...
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Żaden z wrogów dextera jeszcze nie był tak blisko...
żaden? wszyscy wcześniejsi wrogowie dużo wcześniej wiedzieli kim jest.
4 seria nie była wcale taka nudna. "stłuczka" dextera i motyw z córką trinity to jak dla mnie jedne z top 10 akcji wszystkich serii
Odpowiedz

jankier napisał(a):żaden? wszyscy wcześniejsi wrogowie dużo wcześniej wiedzieli kim jest.
Nie wyraziłem się precyzyjnie. Miałem na myśli, że jego smiertelny wróg sam doszedł do tego kim jest dexter i jeszcze bezczelnie przyszedł do jego miejsca pracy. Zaden z jego wrogow nie rzucil mu takiego wyzwania. Oczywiscie brat dextera, tamten zły prokurator czy ta brytyjska dupa zachodzili do niego, ale nie o to chodziło.
jankier napisał(a):4 seria nie była wcale taka nudna. "stłuczka" dextera i motyw z córką trinity to jak dla mnie jedne z top 10 akcji wszystkich serii
Nie była taka nudna, te motywy które podałeś oczywiscie miały sens, jednak juz te nastepne serie nie były tak miodne jak pierwsza.
Jeszcze z takich mile wspominanych przeze mnie motywów był ten, kiedy dexter "pożegnał" brata na pomoście w drugiej serii, jeszcze jak Doakes (czy jak mu tam) gadał z tym byłym żołnierzem na jachcie też w drugiej serii. W trzeciej serii moim zdaniem trochę za bardzo poplątali ten motyw z koszulą ze śladem zbrodni, a ten zdejmowacz skór to dla mnie dupa nie zabójca Big Grin Znacznie lepszym killerem był brat dextera i ten koleś z 4 sezonu.
Żeby tak podsumować, to uważam że wszystkie serie są warte obejrzenia, jednak jeśli chodzi o te dziejące się po 1 sezonie, to są one bardziej nierówne, raz jest ciekawie, raz nudno. Z kolei cały 1 sezon naprawdę pochłaniał i był głębszy.
Odpowiedz

Dwie polskie produkcje znalazły się na liście 10 najgorzej ocenionych filmów ostatniej dekady wg. IMDB:
http://www.imdb.com/chart/2000s

Gratulujemy i życzymy kolejnych sukcesów.
Odpowiedz

obie produkcje z pod znaku bik bradera i tvn. Warto zaznaczyć.
Odpowiedz

no, dexter, californication, the wire, how i met your mother oraz big bang theory. zadziwiajace, ze na malym ekranie wiecej sie dzieje niz na duzym.
Odpowiedz

Jericho dobry, pierwszy sezon głównie. Drugi jest z deka zbyt oczywisty i zbyt pobieżny, skrótowy. Plus za klimat i realizm Tongue
Odpowiedz

Byłem dzisiaj na "Parnassus" i powiem, że ten film jest strasznie ... nijaki. Mamy dobry zespół Ledger/Depp/Law/Farrell , trochę scenerii w stylu fantasy ,ale nic więcej. Fabuła naciągana, wymuszony dramatyzm. Nic ciekawego.
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Drugi jest z deka zbyt oczywisty i zbyt pobieżny, skrótowy.
wtedy był ten wielki strajk scenarzystów w usa. powinni jeszcze raz nakręcić te sezon
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Byłem dzisiaj na "Parnassus" i powiem, że ten film jest strasznie ... nijaki. Mamy dobry zespół Ledger/Depp/Law/Farrell , trochę scenerii w stylu fantasy ,ale nic więcej. Fabuła naciągana, wymuszony dramatyzm. Nic ciekawego.
ja se na to i tak pójdę

albo na coś innego
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości