• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co czujesz Ty gdy oglądasz TV?

Aha oi jeszcze mi sie przypomniało.Ten siwy typ z filmuwygląda jak 4 geje i bym go nabił na płot jebańca
Odpowiedz

raf667 napisał(a):Ten siwy typ z filmuwygląda jak 4 geje i bym go nabił na płot jebańca
gruby tekściura
Odpowiedz

Polsat>00.45>"Mucha"
Odpowiedz

jutro na polsacie KILL BILL i trainspoting, ofladac kto nie widzial
Odpowiedz

Best of the Best III - czwartek - 17.05.2007 TVN 7 23:50

Upalne lato na południu USA. Mieszkańcy prowincjonalnego miasteczka Liberty unikają, jak mogą, wychodzenia z domów. A jednak nie można powiedzieć, że panuje tu spokój. W jeden z takich sennych upalnych dni zostaje zamordowany znany ze swej szlachetności i dobroci czarnoskóry pastor protestancki, Phelps. Mieszkańcy miasteczka są wstrząśnięci, lecz zbyt się boją, by zrobić cokolwiek. Czy znajdzie się ktoś, kto spróbuje rozprawić się z fanatycznymi bojownikami o czystość rasy?

Jedynka rzadzila. Pamietam jak ogladalem na video po kilkanascie razy. Najlepsi z Najlepszych! =)
Odpowiedz

Pierwsza część była dobra Wink Reszta już taka naciągana.
Odpowiedz

Dzisiaj Rocky ! drżyjcie pozery !!
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Pierwsza część była dobra Wink Reszta już taka naciągana.
Uzasadnij albo giń Mad Mad Mad
dlaczego nikt nie potrafi docenić 2ki i 5ki??
Odpowiedz

Poporostu pierwsza część najbardziej mi się podobała. Druga była taka sobie, a trzecia to już w ogóle shit, nudą wieje.
Odpowiedz

kazdy film w ktorym dolph lundgren dostaje wpierdol jest dobry
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Poporostu pierwsza część najbardziej mi się podobała. Druga była taka sobie, a trzecia to już w ogóle shit, nudą wieje.
Imo jedynka nie powinna istnieć bez dwójki i odwrotnie (w jedynce Rocky przegrywa, w dwójce rewanż. no jak można się tym nie jarać). A piątka była zajebista, bo to był powrót po wielu latach bogactwa do dawnej biedy Rockiego. Trójka i czwórka to najgorsze syfy. Szóstki nie oglądałem więc się nie wypowiem.
Odpowiedz

Tvn, zaczęło się o 21.30- "15 minut" z DeNiro
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Do polskiej telewizji, a konkretniej do stacji TV 4, powraca serial "Beverly Hills 90210", jedna z najpopularniejszych produkcji młodzieżowych lat 90. minionego wieku.

Emitowany będzie od 11 czerwca - od poniedziałku do czwartku o godz. 15.50.

Ciekawe, czy wszystkie sezony ;>
Odpowiedz

tez czytalem Big Grin
W swietnej Polsce nigdy nie bylo wszystkich i watpie zeby teraz byly.
Odpowiedz

Niech ktoś się zarejestruje się na forum TVP Kultura i założy temat żeby dawali więcej rocka. Że jest nieźle, ale może być lepiej. I więcej koncertów niż dokumentów żeby było. Bo zauważyłem że ludzie z TVP Kultura rzeczywiście zaglądają na forum i jak jest inicjatywa to puszczą coś na życzenie, było tak z paroma filmami, z koncertem Bowiego i dokumentem o Sex Pistols
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości