Forum Rockmetalshop
Co czujesz Ty gdy oglądasz TV? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Traszowisko (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-traszowisko)
+--- Wątek: Co czujesz Ty gdy oglądasz TV? (/thread-co-czujesz-ty-gdy-ogl%C4%85dasz-tv)

Strony: 1 2 3 4 5

Co czujesz Ty gdy oglądasz TV? - -Rene- - 06-03-2006

TV.Czyli nasz forumowy program po kanalcach.Co warto obejrzeć dziś lub jutro w szklanym pudle.No to moje skromne propozycje na dzisiejszy wieczór:
->TVN 21.45 'Joe Black'
->TV4 23.00 'Niebiańskie istoty' ewentualnie:
-> TVP2 23.00 'Krzyk'.

- balzac - 06-03-2006

ujdzie jeszcze tvp kultura.
reszte zaorac Big Grin

Re: Co czujesz Ty gdy oglądasz TV? - MaFFej - 06-03-2006

-Rene- napisał(a):->TV4 23.00 'Niebiańskie istoty'

Polecam Big Grin .

- -Rene- - 06-03-2006

^ No ba,świetne kino ; ).Jeden z moich ulubionych filmów.Kurde,jaka to przyjemność robić offtopa w założonym przez samą siebie temacie ;D.

- RamzeS - 06-03-2006

Na Polsacie jakieś pseudośmieszne gówno leci.Porażka...

- MaFFej - 06-03-2006

R_amze_S napisał(a):Na Polsacie jakieś pseudośmieszne gówno leci.Porażka...

Tego nie polecam Wink . Lepiej poczekaj sobie troszkę na "Niebiańskie Istoty" Tongue .

- balzac - 06-04-2006

Na TVP1 Piasek śpiewa piosenke Grechuty :? .
Żenada, tak jak cały ten festival. Mad
W razie czego ostrzegam.

- Tomash - 06-04-2006

Nie oglądam tv prawie wcale, nie mam odbiornika w pokoju. Na tvp kultura czasem sie coś trafi ciekawego, a poza tym - fakty, wiadomości, jakiś mecz, lub ogólnie eurosport(lubie snookera oglądać Big Grin ) no i VH1 czasem. Nie pamiętam kiedy oglądałem jakiś film w tv.

- RamzeS - 06-04-2006

Na 2-ce leci "Rybka zwana Wandą"

Szkoda ze się zagapiłem,ale film i tak znam na pamięć Laughing

- -Rene- - 06-05-2006

TVP2 22.45 'Diabeł'
Sama nie oglądałam,ale zapowiada się dość ciekawie..
Cytat:Franciszek wynajmuje opiekunkę dla umierającej matki.Kobieta chce przyśpieszyć jej zgon.
Franciszek(Andrzej Grabowski)dowiaduje się,że jego matka jest umierająca.Nie mogąc przy niej czuwać,wynajmuje do pomocy niejaką Palchową(Krystyna Rutkowska-Ulewicz).Mijają dni,a stara kobieta wciąż pozostaje wśród żywych.Oczekiwanie nie jest na rękę Palchowej,która ma kolejną klientkę.Zaczyna więc zastanawiać się,jak przyśpieszyć zgon matki Franciszka.Inspiracją do nakręcenia filmu było opowiadania Guy de Maupassanta.

- ReTuRn - 06-05-2006

Cytat:(lubie snookera oglądać

Snooker to obok hokeja najbardziej trve hetero warrior sport, czysty szatan, nie inaczej!

Szkoda, ze mój faworyt (Higgins) tak wcześnie w ostatbich mistrzostwach odpadł Sad

- balzac - 06-05-2006

-Rene- napisał(a):TVP2 22.45 'Diabeł'
Sama nie oglądałam,ale zapowiada się dość ciekawie..
Cytat:Franciszek wynajmuje opiekunkę dla umierającej matki.Kobieta chce przyśpieszyć jej zgon.
Franciszek(Andrzej Grabowski)dowiaduje się,że jego matka jest umierająca.Nie mogąc przy niej czuwać,wynajmuje do pomocy niejaką Palchową(Krystyna Rutkowska-Ulewicz).Mijają dni,a stara kobieta wciąż pozostaje wśród żywych.Oczekiwanie nie jest na rękę Palchowej,która ma kolejną klientkę.Zaczyna więc zastanawiać się,jak przyśpieszyć zgon matki Franciszka.Inspiracją do nakręcenia filmu było opowiadania Guy de Maupassanta.
W przypadku TVP czasem trafisz na dobre kino, ale w późnych godzinach. Czasem nawet teatr jest;]
Przydałaby mi się TVP Kultura. Reszte można zaorać Wink

- -Rene- - 06-06-2006

balzac napisał(a):W przypadku TVP czasem trafisz na dobre kino, ale w późnych godzinach. Czasem nawet teatr jest;]
Trafiłeś w samo sedno.Nic dodać nic ująć.

- Kamael - 06-06-2006

O, a myślałem, że tylko mnie snooker bawi ;D. Żadnego turnieju na eurosporcie staram się nie odpuścić. Na ostatnich mistrzostwach przy okazji trochę zarobiłem, bo na zakładach bukmacherskich w necie mam konto, a tam snookera zawsze można obstawiać. Fakt, że ostateczne rozstrzygnięcia były trochę zaskakujące. W każym razie ja przez cały turniej kibicowałem Ebdonowi.

Teraz jako, że mam wakacje leżę przed telewizorem i oglądam tenisowy French Open ;D.

- Balthor - 06-06-2006

telewizyjni maniacy powiedzcie mi co jest dzisiaj ciekawego w ta jakze specjalna noc Smile