02-14-2005, 02:15 PM
no mój post został brutalnie usunięty...
no nic

Tomash napisał(a):Yes! Yes! pierwszy raz ocenzurowali mi postawiesz, w końcu jest ten pierwszy razmusze to oblać
Cytat:Mamy przecież wolność słowaNo nie koniecznie mamy wolność słowa - może tak jest powiedziane teoretycznie, ale z praktyką jest gorzej.
Kalin napisał(a):Jeżeli chcecie prawdziwej wolności to my ja zaprowadzimy!!! Tylko głosujcie na nas!!!Cytat:Mamy przecież wolność słowaNo nie koniecznie mamy wolność słowa - może tak jest powiedziane teoretycznie, ale z praktyką jest gorzej.
Wolność słowa jaką znam, to chyba jedynie Maleńczuka płyta, pod tym tytułem
Neth napisał(a):Wolnosc... po co wam wolnosc przecierz macie telewizje....Chwila, mimo wszystko ja dostrzegam różnicę między hasłem "walcie się" rzuconym w czasie kongresu sld w stronę panów Kaczyńskich, Giertychów itd, czy ostatnio głośnym "niech opozycja się zamknie" by premier Belka, a nie którymi używanymi w naszym społeczeństwie wulgaryzmami. Wymienione przeze mnie przypadki rzeczywiście nie przedstawiają szczytu kultury i cnoty, chciałbym żeby politycy mówili pięknym językiem, ale na to nie ma po prostu szans.
Zaglosowalem na "nie" aczkolwiek "nieparlamentarne" zwroty wcale nie sa juz takie nieparlamentarne - wystarczy posluchac jak wyslawiaja sie nasi kochani ministrowiew porownaniu z nimi nasze forum to kolebka najwyzszej kultury i cnoty
Kamael napisał(a):Wymienione przeze mnie przypadki rzeczywiście nie przedstawiają szczytu kultury i cnoty, chciałbym żeby politycy mówili pięknym językiem, ale na to nie ma po prostu szans.