Ankieta: Czy denerwuje Ci - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Nie
40.70%
35
40.70%
Tak
59.30%
51
59.30%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CENZURA :/

no mój post został brutalnie usunięty... Neutral no nic Neutral
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Yes! Yes! pierwszy raz ocenzurowali mi posta Laughing musze to oblać Big Grin
wiesz, w końcu jest ten pierwszy raz Laughing
Odpowiedz

Nie tam.
Deathless full kultura ;]
My God is beautiful.
Odpowiedz

A ja nawet nie pamietam żeby mnie cenzurowano chociaz mozliwe...uwazam ze cenzurowac powwino sie tylko wypowiedzi nie na temat
Odpowiedz

Mamy przecież wolność słowa,więc jak ktoś chce przeklinać to nie bronię (tylko,żeby co drugie słowo nie było kurwa).
Odpowiedz

Cytat:Mamy przecież wolność słowa
No nie koniecznie mamy wolność słowa - może tak jest powiedziane teoretycznie, ale z praktyką jest gorzej.
Wolność słowa jaką znam, to chyba jedynie Maleńczuka płyta, pod tym tytułem Laughing
Odpowiedz

Wolnosc... po co wam wolnosc przecierz macie telewizje.... Big Grin

Zaglosowalem na "nie" aczkolwiek "nieparlamentarne" zwroty wcale nie sa juz takie nieparlamentarne - wystarczy posluchac jak wyslawiaja sie nasi kochani ministrowie Smile w porownaniu z nimi nasze forum to kolebka najwyzszej kultury i cnoty Tongue
Odpowiedz

Kalin napisał(a):
Cytat:Mamy przecież wolność słowa
No nie koniecznie mamy wolność słowa - może tak jest powiedziane teoretycznie, ale z praktyką jest gorzej.
Wolność słowa jaką znam, to chyba jedynie Maleńczuka płyta, pod tym tytułem Laughing
Jeżeli chcecie prawdziwej wolności to my ja zaprowadzimy!!! Tylko głosujcie na nas!!!
Slayerd & AlucarD

A na poważnie, to po cholere wprowadzono cenzurę na posty? Każdy pisze to co myśli a jak chce to niech sobie klnie ile chce, jego wola! Ale jak ktoś obraża innych użytkowników to jestem za ocenzurowaniem taiej osoby... Tylko syf na forum przez to powstaja.[/url]
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Neth napisał(a):Wolnosc... po co wam wolnosc przecierz macie telewizje.... Big Grin

Zaglosowalem na "nie" aczkolwiek "nieparlamentarne" zwroty wcale nie sa juz takie nieparlamentarne - wystarczy posluchac jak wyslawiaja sie nasi kochani ministrowie Smile w porownaniu z nimi nasze forum to kolebka najwyzszej kultury i cnoty Tongue
Chwila, mimo wszystko ja dostrzegam różnicę między hasłem "walcie się" rzuconym w czasie kongresu sld w stronę panów Kaczyńskich, Giertychów itd, czy ostatnio głośnym "niech opozycja się zamknie" by premier Belka, a nie którymi używanymi w naszym społeczeństwie wulgaryzmami. Wymienione przeze mnie przypadki rzeczywiście nie przedstawiają szczytu kultury i cnoty, chciałbym żeby politycy mówili pięknym językiem, ale na to nie ma po prostu szans.
Wszyscy nagle się oburzają na słownictwo jakiego zaczęli używać politycy, a sami w większości nie są lepsi. Prym wiodą w tym dziennikarze, których niektóre wstawki wypowiadane w nieświadomości bycia na wizji znane są wszystkim.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Wymienione przeze mnie przypadki rzeczywiście nie przedstawiają szczytu kultury i cnoty, chciałbym żeby politycy mówili pięknym językiem, ale na to nie ma po prostu szans.

Nie ma i nie bedzie dopoty nie przestana obsadzac na stanowiskach ludzi bez matury, a i to problemu w 100% nie rozwiaze. Pretensji za uzycie takich slow do Belki nie mam (co mi daje prawo by je miec?), odnosze wrazenie iz on chce by postrzegano go jako ciezko pracujacego, zwyklego czlowieka co zna sie na tym co robi a srodowisko polityczne i wszelakie gierki z nim zwiazane sa mu obojetne badz obce. Zwroty jakimi sie posluguje maja wtedy uzasadnienie. Nie chce tu przytaczac slow najbardziej prostackiej, tandetnej i absurdalnej osobistosci sceny politycznej - pana Endrju L. bo tez nie ma po co. Jego nazwisko chyba na dobre stalo sie synonimem wiochy i zaklamania (a moze to tylko wizerunek jaki wykreowaly mu nasze zlosliwe media?)

Sorx za OT (wiecej sie to nie zdarzy)
Odpowiedz

Faktycznie, matura mogłaby pomóc, ale ilu jest ludzi świetnie wykształconych, inteligentnych, których słownictwo wcale od tego używanego przez Mulata wiele się nie różni?
Odpowiedz

teraz to już chyba przesadzacie z tą automatyczną cenzurą, wyjebcie ją bo jest wkurwiająca

Pozerskiej, automatycznej cenzurze mówimy zdecydowanie i stanowczo NIE!
Odpowiedz

Nie inaczej!
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Yhy.. straszne.
A w regulaminie pisze coś odnośnie tego, że jeżeli trzeba, to można przeklnąć:/
My God is beautiful.
Odpowiedz

cenzura jest spoko... sam musze na forum mojej klasy robić za ciecia . Wszystko gra do kiedy nie są kasowane posty które w gruncie rzeczy nie sa aż takie offtopowe -jak sa to 2 posty to można ozostawić jak jest ich więcej to ochrzanić użytkowników za offtop a potem przenieśc poty do działu bardziej odpowiedniego...
A jeszcze co do kasowania to też jest w porządku jak posty ewidentnie łamią regulamin
nie , nie jestem dziewczyną ( to powinną starczyć)
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości