• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Burdel

Jak w temacie, na tym forum panuje istna samowolka. Caly czas pojawiaja sie boty, ktore mozna wyeliminowac poprzez koniecznosc przepisania kodu z obrazka podczas rejestracji. Nowi uzytkownicy, ktorzy w wiekszosci sa kompletnymi debilami, nie sa banowani gdyz moderatorow zwyczajnie nie ma. Mozna do woli offtopowac, wyzywac sie, mieszac z blotem, co tylko. Na krotka mete jest to nawet fajne, ale po dluzszym czasie staje sie meczace. Wydaje mi sie, iz zaloga moderatorow powinna zostac wymieniona, a na ich miejsce powolani nowi, najlepiej osoby czesto na forum bywajace, ale nie wiklajace sie we wszystkie mozliwe konflikty.

Kogo widzielibyscie jako nowych moderatorow?
Moj typ - Warsadal. Chlop jest nieglupi, nie rzuca kurwami na lewo i prawo i nie podnieca sie w kazdej dyskusji jak co poniektorzy
Odpowiedz

Zgadzam sie, Warsadal, jeszcze balzac, franek...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

o wlasnie, o tobie zapomnialem
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Kogo widzielibyscie jako nowych moderatorow?
Moj typ - Warsadal. Chlop jest nieglupi, nie rzuca kurwami na lewo i prawo i nie podnieca sie w kazdej dyskusji jak co poniektorzy
Aż się zastanawiam, czy tu żadnej podpuchy nie ma Smile

Mój typ- Tomash. Jest często na forum, ma duuużą wiedzę muzyczną, no i praktykuję względną (Wink) bezkonfliktowość. Generalnie, pewnie i tak to nie wypali, ale rzeczywiście coś trzebaby z forum zrobić, bo wyglada to mało ciekawie.

Ps. jeszcze buubi
Odpowiedz

Do powyższych kandydatur trudno mieć zastrzeżenia, jednak o ile sie na tym znam, uprawnienia moderatorskie może przyznać jedynie admin a ten olał to forum z jakis rok temu. Więc dupa blada...
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Caly czas pojawiaja sie boty, ktore mozna wyeliminowac poprzez koniecznosc przepisania kodu z obrazka podczas rejestracji.

Wersja PhpBB niestety na to nie pozwala, a My nie mamy dostepu do serwera, aby updatejnac na aktualna. A jak zdarzyliscie zauwazyc administracja tez sie tu nie pokazuje, a wiadomosci (z tego co sie orientuje oczywiscie) tez nie przynosza rezultatu.

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Nowi uzytkownicy, ktorzy w wiekszosci sa kompletnymi debilami, nie sa banowani gdyz moderatorow zwyczajnie nie ma.

O, wypraszam sobie, ja ostatnio zbanowalem dwoch, ale to tak bardziej z pica, bo wlazlem na forum i zauwazylem co sie dzieje. Niestety nie przegladam juz tego przybytku jak kiedys.

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Kogo widzielibyscie jako nowych moderatorow?

Spx, z tego co widzialem po naszym malutkim junior panelu administracyjnym, nie ma problemu abym kogos dodal, co by sie zajal bajzlem. Rzuccie po prostu nickiem. Jak wejde next time, to dodam.
Odpowiedz

Tomash oraz Warsadal
Poza tym mysle ze mozna wywalic z modow tych, ktorzy w ogole nic nie pisza i nie wchodza na forum
Sam bym chetnie zrobil tu porzadek, ale wielu zapewne uzna, ze bylbym nieobiektywny ;D
Odpowiedz

Ja moge byc ;D jesli nikt nie ma nic przeciw Wink
Odpowiedz

Organizujemy wybory! Kampania wyborcza rusza! Wybierz swego moda! Big Grin
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Na moda pasowałby Tomash albo Yogurt.
Swoją drogą powinniście stworzyć jakiś 'program walki z głupotą i spamem na forum' Wink . Przydałoby się..
Odpowiedz

Tomash ,warsadal ,balzac.Buubi mogłby też być,ale chyba za rzadko tu zagląda.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Tomash , Balzac , Warsadal ...
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Tomash, Balzac, Warsadal
Odpowiedz

Warsadal!
Tomash mi osobiscie kojarzy sie mocno z wyzwiskami w temacie o Manowar (chociaz oczywiscie moglem z kims pojebac)
btw. a i tak chuja zrobimy tymi wyborami jak admina nie ma juz nie wiem ile czasu i nikt nie moze "powolac" moda :]
Odpowiedz

Eee cicho, bo ja jeszcze zgłaszam swą kandydaturę Laughing
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości