01-27-2008, 10:07 PM
Acrid napisał(a):i tak nikt nie dojdzie do grypy trzymajacej wladze, muaahahahaha.
i słusznie, jednego anty-moda wystarczy.
Acrid napisał(a):i tak nikt nie dojdzie do grypy trzymajacej wladze, muaahahahaha.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):dajcie mi moda plzMy władzy się trzymamy kurczowo, tworzymy sieć układów i powiązań, mamy swoich ludzi w wielu miejscach i nie lubimy dzielić się owocami naszych przekrętów i manipulacji, także:
prosbe swoja motywuje tym ze mam fajny avatar
Cytat:i tak nikt nie dojdzie do grypy trzymajacej wladze, muaahahahaha.Muahahahaha!
Cytat:to znaczy ze sie nie nadajesz, skoro chcesz banowaca ty poważnie chcesz moda?
Krzychun napisał(a):widzę siebie i Istnego. Jesteśmy grzeczni,błyskotliwi i śnimy sie Valhalli.ty nie jesteś błyskotliwy, tylko słuchasz drim tiejta, a to różnica
Cytat:Ja bym widział siebie bo w przeciwieństwie do części osób nie ładuje się w żadne spory i nie mam jakiś szczególnych wrogów a także przyjaciól na forumczyli się wogle nie nadajesz
Ghost_82 napisał(a):I kurwa najdłużej tu siedzeicstont
jankier napisał(a):mi np. żeby zbanować przemka Laughing
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):to znaczy ze sie nie nadajesz, skoro chcesz banowaci to korwa gwiazdy forum
Cytat:moim zdaniem
Cytat:jak to juz mialo miejsce?