• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Brudstok '06

...i Zdrowej Wody też nie będzie Surprised
Odpowiedz

Bez Saxona do dupy...chciałem jechać tylko dla niech... Sad
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

heh,wreszcie jadę Big Grin jak dla mnie to zespoły trochę kiepskie,poza kilkoma,ale da się przeżyć Tongue
"For The First Time In A Long Time
...Everything Was Right In My
World...
And Then I Woke Up..."
Odpowiedz

ja nawet nie pamiętam, co będzie grało Tongue chyba KSU, nie? Tongue ale i tak się wybieram Wink
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Nie wiem czy to było zamieszczane:
http://itvp.pl/woodstock2006/
Odpowiedz

Goldie napisał(a):ja nawet nie pamiętam, co będzie grało Tongue chyba KSU, nie? Tongue ale i tak się wybieram Wink

no ja czekam właśnie na nich,na Farben Lehre,Bohemę Smile reszta może być,ale...
World...
And Then I Woke Up..."
Odpowiedz

I smiga ktos na Brudstok? Jezeli wszystko pojdzie okej (spontany rzadza ;)) szukajcie mnie w wiosce Kwasozlopow (mozliwe flagi to Barmy Army ;)). Jezeli czegos takiego nie bedzie, to zapewne pod scena bede smiagal na Flapjacka.
Odpowiedz

ja raczej na 100% bede, bede miał ohydny 4 osobowy namiot z promocji w praktikerze w pedalskich kolorach mianowicie fioletowo - pomaranczowy Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

ja nie wiem jaki jest mój namiot Tongue ale chyab zielony Tongue
World...
And Then I Woke Up..."
Odpowiedz

Acrid napisał(a):(spontany rzadza Wink)

no baaa Laughing

ale w tym roku chyba spontana nie będzie :?
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Bylo w pyte. Flapjack dal czadu ;)
Odpowiedz

Też dałem się namówić na wyjazd Smile Podobało się zdecydowanie bardziej niż poprzednio, mimo iż set nie był imponujący. Najbardziej wymiotło Lao Che Smile

Śmiesznie było na KSU, ze względu na zalanego Siczke Laughing
Odpowiedz

Było po prostu makstymalnie. Szkoda że 3 osoby zmarły(w sumie to dwie), ale w sumie sami sobie byli winni(tzn nie tyle smai sobie, ale mnie znajomi by w życiu nie zostawili zalanego na słońcu :/ no ale cóż głupota ludzka nie zna granic). Ze spraw muzycznych - Flapjack zniszczył. Lao Che tysiąckrotnie lepiej niż poprzednio. Bardzo dobry Koniec świata, świetny Virgin Snatch, ciekawe Prawda i Voltaire. Coma nieźle ale za krótko i za dużo z nowego albumu. Carrantouhill pierwszego dnia też mnie pozytywnie zaskoczył. Najwięklsze dno festiwalu - Bitter sweet. Bardzo pozytywnie wypadło Farben Lehre, ale to co pokazało KSU mnie zniszczyło. Siczka z browcem w ręce i totalny rozpuierdalający rock'n'roll. Ze spraw pozamuzycznych - spirol lał się strumieniami, podobnie browar, pierwszego dnia koncertów znaleźlismy plastikowego królika, którego nazwaliśmy Adaś Krzyż, który w sobie tylko znany sposób zsyłał nam browary i żarło.

PS: Szkoda jeszcze że "Liban" KSU zabrzmiał tak aktualnie Neutral

PS2: Jeszcze Vavamuffin zniszczyło. True akcje festiwalu - Tomash łażący po pasażu głównym i "śpiewający" Szatana Kur, następnie spirol rozrabiany piwem, oraz pasek do gitary Siczki Big Grin może muzycznie to nie był mój najlepszy brudstok, ale pod względem towarzysko - alkoholowym - jak najbardziej.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Nie wiem czy wiecie, ale koncerty w wersji audio lataja po necie:

http://rapidshare.de/files/27598239/KSU_...6.rar.html
http://rapidshare.de/files/27547657/Virg...6.rar.html
http://rapidshare.de/files/27439043/Flap...6.rar.html
http://rapidshare.de/files/27431533/LAO_...6.rar.html

To sa te, ktore sam sciagalem. Wiem jeszcze, ze jest Tymoteusz (swoja droga, niezle zagrali, szkoda, ze tekstowo to juz dla mnie porazka ;)) MRG i pewnie jeszcze cos sie znajdzie.

No i tak jak napisal Tomash, towarzysko-alkoholowo bylo jak najbardziej 666/10. Zwlaszcza, jezeli dostawalo sie co chwilke bandamki tyskiego za ilosc wypitego napoju zyia, hehe. Swoja droga, trudno nas nie bylo zauwazyc, bo wygladalismy jak jakas mafia chodzac w tych samych Ejsidowych koszulkach (nowiutkich, ilosc sztuk ograniczona, only for true fans! ;D). A spirol tez sie lal, jako, ze namiot przed nami sprzedawal, to mysmy pili za darmo, cytrynowka rox ;D Nie piszac juz o Dzbanach Porzeczkowych, czy tez jakis dziwnych markach piwa, gdy jeszcze wioska tyskiego rozlozona nie byla ;)

Zesz, tyle wspomnien, ze szok. Nawet jakies zdjecia mam ;D
Odpowiedz

Jak ktoś widział gostka bez koszulki, co to na klacie miał wyjaranego supermena, jak na załonłczonym obrazku --> [Obrazek: 15225-s.jpg] ; tudzież typa uwalonego w błocie, przez które nie było widać ów znaczka, za to było widać nieosłoniętą niczym dupe i fagasa, to to byłem zapewne ja. Jakiem sie ubabrał w błotku takiem gówną alejką na waleta ruszył do kraników na kompiel
dobre mleko można było kupic :]
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz