- Liczba postów:
- 88
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
brazylijskie telenowele robią furorę w Polsce, zupełnie nie wiem czemu. Przewidywalne jak moje kieszenie, idiotyczne, z tekstami w stylu Rikardo-czemu-mnie-zdradziłeś oraz z rozwalającymi tytułami zyskują coraz większą popularnośc. Ja zauważyłem (nie żeby coś, moja mama ogląda

) że w tych serialach blondynki zawsze są dobre, a brunetki złe i pokrętne. coś w tym musi, qrde byc...
Ten dzień to kompletna strata makijażu...
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Niezły hardkor...
Ja nie oglądam, to się nie wypowiadam. A moja siostra ogląda tylko te głupotu polskiej produkcji.
kLuCz, a nie myślałeś, żeby o tym jakąś konkretną pracę magisterską spreparować?
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 88
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
tiaaa Tuomasss, tytuł pracy- ,,Brunetka a blondynka w telenowelach-spojrzenie matematyczno-chemiczno-psychiczne''
Ten dzień to kompletna strata makijażu...
- Liczba postów:
- 663
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
ie prawda, bo Luz Maria była szatynkja ciemną [miałam wtedy ok. 12 lat i czasem po szkole oglądałam, a co]
- Liczba postów:
- 712
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
jak się chcecie pośmiać to weźcie bylejaki program TV i poczytajcie streszczenia odcinków. w dwóch zdaniach streszcza się 45 minut takich bzdet
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Nie no moda na sukces to normalnie dlugowieczna bedzie. Starzy aktorzy kipna to beda "ich dzieci" graly i te same perypetie od poczatku, bo nikt ze stalych widzow nie bedzie zyl i bedzie mozna akcje te sama tworzyc
PS. jestem blondynka i wcale nie jestem dobra
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0