Brazylijskie telenowele -
kLuCz - 02-07-2005
brazylijskie telenowele robią furorę w Polsce, zupełnie nie wiem czemu. Przewidywalne jak moje kieszenie, idiotyczne, z tekstami w stylu Rikardo-czemu-mnie-zdradziłeś oraz z rozwalającymi tytułami zyskują coraz większą popularnośc. Ja zauważyłem (nie żeby coś, moja mama ogląda

) że w tych serialach blondynki zawsze są dobre, a brunetki złe i pokrętne. coś w tym musi, qrde byc...
-
Tuomasss - 02-07-2005
Niezły hardkor...
Ja nie oglądam, to się nie wypowiadam. A moja siostra ogląda tylko te głupotu polskiej produkcji.
kLuCz, a nie myślałeś, żeby o tym jakąś konkretną pracę magisterską spreparować?
-
kLuCz - 02-07-2005
tiaaa Tuomasss, tytuł pracy- ,,Brunetka a blondynka w telenowelach-spojrzenie matematyczno-chemiczno-psychiczne''
Re: Brazylijskie telenowele -
Tomash - 02-07-2005
kLuCz napisał(a):brazylijskie telenowele robią furorę w Polsce, zupełnie nie wiem czemu. Przewidywalne jak moje kieszenie, idiotyczne, z tekstami w stylu Rikardo-czemu-mnie-zdradziłeś oraz z rozwalającymi tytułami zyskują coraz większą popularnośc. Ja zauważyłem (nie żeby coś, moja mama ogląda
) że w tych serialach blondynki zawsze są dobre, a brunetki złe i pokrętne. coś w tym musi, qrde byc...
Bo blondynki to czystej krwi Aryjki(czy jak to sie tam odmienia) a brunetki już niekoniecznie
I tak najlepsze są tylko nasze, prawdziwie słowiańskie telenowele(Klon, Złotopolscy.....).
-
hier_kommt_die_sonne - 02-07-2005
ie prawda, bo Luz Maria była szatynkja ciemną [miałam wtedy ok. 12 lat i czasem po szkole oglądałam, a co]
-
Slayerd - 02-08-2005
jak się chcecie pośmiać to weźcie bylejaki program TV i poczytajcie streszczenia odcinków. w dwóch zdaniach streszcza się 45 minut takich bzdet
hmmm -
black prisoner $ - 02-11-2005
najlepsza jest "moda na sukces" aktorzy wykupieni dożywotnio, czyli "czy to się kiedyś skończy?"
-
Valhalla - 02-11-2005
Nie no moda na sukces to normalnie dlugowieczna bedzie. Starzy aktorzy kipna to beda "ich dzieci" graly i te same perypetie od poczatku, bo nikt ze stalych widzow nie bedzie zyl i bedzie mozna akcje te sama tworzyc
PS. jestem blondynka i wcale nie jestem dobra
-
GACEK - 02-11-2005
znacie szczyt głupoty? nagrać "mode na sukces" na kasety
-
Pandora - 02-12-2005
Valhalla napisał(a):PS. jestem blondynka i wcale nie jestem dobra

Ja też
Moda na suklces: n/c... moja babcia to ogląda, a ja nie wiem, gdzie mam się schować na te pół godziny, najczęściej wychodzę z domu. Ale najlepiej, jak ja np. czytam książkę, a moja babcia próbuje mi wytłumaczyć, o co chodzi w tym całym gównianym serialu

A jak jej powiem, że mnie to nie interesuje, jest święcie oburzona i nie odzywa się do mnie do wieczora
-
Emma - 02-12-2005
przy modzie na sukces nawet wenezulaskie telenowele sie chowaja

nasz rodzimy klan tez odcikowo ma niezly staz
-
Alsvartr - 02-12-2005
Tak na poczatku odcinka jeden Alfonso mówi do Enrikety:Chciałbym z toba porozmawiać.Przez następne pół odcinka szklanka z wodą spada ze stołu

A tak btw to większość tych telenowel nie jest brazylijska , tylko argentynska tuddzież meksykańska
-
#Darkness# - 02-12-2005
Moja babka tez oglada mode na sukces....okrytna jest nie ma co.

a swojego czasu cieniowała brzydulę ludzie to był dopiero hałdcoł
A tak na marginesie to mgłabym pisać scenariusze do polskich seriali na 98% przewiduję akcję całego odcinka na wspólnej...(nie mam kablówki a czasem też cos muszę ogladać no nie

)
-
Druciak - 03-30-2005
"
-Ricardo.. muszę Ci coś wyznać <12 minut patrzenia sobie w oczy>.. muszę ci coś powiedzieć... zdradziłam cie z twoim ojcem.. styjem, siostrą, matką, psem i kotem...
-Ja tez musze ci cos wyznac.. mam 3 nogi i 2 pępki...
-och nie! jak mogłeś!
-wybacz mi!
"
chlip, chlip, aż się wzruszyłem...
- Anonymous - 03-30-2005
filmy dla debili...
zaorać :?