- Liczba postów:
- 402
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
prócz standartów typu Vader zagra min. ROTTING CHRIST.
ROTTING CHRIST uważam za kapele genialną i chętnie pujde więcej niż jeden raz na ich koncert.
mniam
Gadać!!!
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
- Liczba postów:
- 402
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
100% to jest minimalnie

może na drógi do Łodzi blisko w sumie
http://www.rockmetal.pl/koncerty.html?band=141
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
- Liczba postów:
- 402
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
W Łodzi tyle razy byłem a żadnego klimatu tam nie widzialem. Następnym razem jak tam będe to zobacze gdzie jest ta knajpa. Pomiędzy koncertem u ciebie, a tym u mnie jest tydziem różnicy. Rowerem bym dojechał. Ciekawe po ile bilety bedą.
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Hehe.. Pojawila sie wieksza gwiazda (Rotting Christ), to oczywiscie Bialystok Blitzkrieg ominie szerokim lukiem..
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Widze smaczne zespoly zawitaja, a ja do Opola nie mam znowu tak daleko- mam nadzieje ze sie stawie

Warto, naprawde warto.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 13
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
cena 30 zł, a do deko pół godziny na piechotę...
nie można nie pójść
chociaż ta "anorexia nervosa"...
"Does wisdom perhaps appear on the earth as a raven which is inspired by the smell of carrion?"
Friedrich Wilhelm Nietzche
- Liczba postów:
- 13
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
aXe Rose napisał(a):elvenranger napisał(a):cena 30 zł, a do deko pół godziny na piechotę...
Hmm.. może się znamy? 
hmm... właśnie przeglądałem twoje zdjęcia i jakoś nie mogę sobie ciebie skojarzyć... co nie zmienia faktu, że moglibyśmy spotkać się na koncercie...
"Does wisdom perhaps appear on the earth as a raven which is inspired by the smell of carrion?"
Friedrich Wilhelm Nietzche
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Zawitam do warszawy.
Bilety już są do nabycia?
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
szukuje się kolejny festiwal młodzieżowy
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!