• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Blink 182

To jest kapitalna grupa. Nie tylko ja tak uważam Surprised Mimo tego ze coraz bardziej przechodza na pop. Moim zdaniem ich najlepsza piosenka jest Always z plyty BLINK 182.A co do czlonkow tego zespolu to najbardziej zadziwia mnie perkusista Travis. Jest troche dziwny. Po jego fryzach wydaje sie ze to dusza towarszystwa, a gdy Blink byli goscmi GONZo w Mtv 2 ten nie odezwal sie ani razu Question No ale co sie dziwic- matka zmarla mu gdy mial 18 lat Sad .Ale on i tak zajebisty.................................. Big Grin Czekam na wasze opinie o Blink 182
...I kissed you goodbye on the N109 I choked as I watched the bus go...
Odpowiedz

Nie Jestem Zagorzalym Fanem Tego Zespolu Ale Podoba Mi Sie Ich Muzyka ...

Pete_Doherty_89 napisał(a):Mimo tego ze coraz bardziej przechodza na pop.

Ale Nie Szufladkuj Tak Muzyki ...
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

Jak dla mnie zbyt przesłodzone. Podoba mi się nawet jedna piosenka. I miss You bodajże.
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

Pete_Doherty_89 napisał(a):Po jego fryzach wydaje sie ze to dusza towarszystwa

A co można powiedzieć o łysych ludziach... =/

Co do zespołu: beznadziejny, nic więcej nie trzeba dodawać.
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

no muzycznie to dno....ale klip do "whats my age again?" rozwala mnie za kazdym razem Big Grin
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):no muzycznie to dno....

CZemu Wam Sie Tak Blink Nie Podoba ... Mozna Ich Chyba Chociaz Akceptowac Co Ni ... ??
I'm not like you
I'm not like you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

Nie lubię, nie słucham, nie mój to typ muzyki.
Odpowiedz

\\\ AlucarD /// napisał(a):

CZemu Wam Sie Tak Blink Nie Podoba ... Mozna Ich Chyba Chociaz Akceptowac Co Ni ... ??

akceptuje ich, co nie zmienia faktu ze sa poprostu slabi - pod wzgledem muzycznym.
Blink sie nie zmienia - gra ciagle to samo, pierwsza plyta byla srednia i tak pozostali. Nie ewoluuja, nie sa w stanie przynajmniej mi zaoferowac czegos innego.
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):

akceptuje ich, co nie zmienia faktu ze sa poprostu slabi - pod wzgledem muzycznym.
Blink sie nie zmienia - gra ciagle to samo, pierwsza plyta byla srednia i tak pozostali. Nie ewoluuja, nie sa w stanie przynajmniej mi zaoferowac czegos innego.

Mysle ze To Ma Tez Plusy Jakies ... w Koncu Mogliby Grac Gorzej ...
I'm not like you
I'm not like you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

wlasnie wszystkie kawalki sa hmm na jedno kopyto te same akordy i to samo miałczenie do mikrofonu .. hmm nie moja muzyka ..
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Emma napisał(a):wlasnie wszystkie kawalki sa hmm na jedno kopyto te same akordy i to samo miałczenie do mikrofonu .. hmm nie moja muzyka ..

To Jest Racja ... Mi Blink Sie Podoba Nawet ... Choc Nie Slucham Ich Namietnie ... Teraz Mysle Ze Pozostaje ZCekanie Na Jakis Nowy Zespol ... Jakis Przelom W Muzyce Punk ...
I'm not like you
I'm not like you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

Emma napisał(a):wlasnie wszystkie kawalki sa hmm na jedno kopyto te same akordy i to samo miałczenie do mikrofonu .. hmm nie moja muzyka ..

To Jest Racja ... Mi Blink Sie Podoba Nawet ... Choc Nie Slucham Ich Namietnie ... Teraz Mysle Ze Pozostaje ZCekanie Na Jakis Nowy Zespol ... Jakis Przelom W Muzyce Punk ...

Jak lubisz troche ciezsze klimaty to posluchaj sobie Funeral For A Friend albo Bullet For My Valentine.
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

ehh mi muzyki w klimacie blinka jakos do szczescia nie potrzeba teraz zyje ska ,reggae, punk starej daty
ehh era blinkow i green dayow nie dla mnie
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Emma napisał(a):ehh mi muzyki w klimacie blinka jakos do szczescia nie potrzeba teraz zyje ska ,reggae, punk starej daty
ehh era blinkow i green dayow nie dla mnie

Zgadzam Sie ... Takie Zespolki Pietnasto Albo Wiecej Letnie ... Bad Religion Pennywise NoFx Rancid Clash I Inne ... Sa Najlepsze ... Ale ... Nowych Tez Czesem Lubie Posluchac Big Grin ... Zasluchajcie Sobie Jimmy Eat World Albo Fenix Tx ( Zespol Ten Juz Nie Istnieje ) ... Jedne Z Najlepszych Nowych Zespolkow Punk - Rockowych ... Tak Mi Sie Wydaje ...
I'm not like you
I'm not like you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

Bad Religion jest syte Smile szczególnie wokalista bardzo rzuca się w oczy
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości