- Liczba postów:
- 30
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Gren Day

Dużo ludzi podobno ich słucha ale oni jakos nieprzemawiają o mnie
ÂŽPozdrowienia dla kurta Combaina i zeba zyło mu sie dobrzeÂŽKrzychun Ja ciebie nieżutujeÂŽ
ÂŽSystem Of a Down na zawsze w moim życiuÂŽ
â˘Kaya Pashaslka lepiej by odegrała role wolakalistki niż ten Ozzyâ˘
- Liczba postów:
- 1
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
dla mnie Blink182 jest po prostu najlepszy 8) Słodki?Racja.Monotonny?Moze troche.Ale caloksztalt jest zajebisty :!:
Mnie najbardziej jaraja w nim teksty.Wypasione w swojej prostocie......::Blink182 4ever::......
- Liczba postów:
- 257
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Karcz182 napisał(a):dla mnie Blink182 jest po prostu najlepszy 8) Słodki?Racja.Monotonny?Moze troche.Ale caloksztalt jest zajebisty :!:
Mnie najbardziej jaraja w nim teksty.Wypasione w swojej prostocie......::Blink182 4ever::......
Nie no texty są bajeczne

hock: , maja wiele do przesłania
nie ufaj osobie którą okłamałeś
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Chwilami graja pop-punk, ale lubie ich za caloksztaly ich tworczosci. Sa na rynku juz kilka lat, wiec maja doswiadczenie w muzyce i wiedza co robia, wydajadz kolejne plyty. Kazdym nowym albumem, chca cos przekazac publice. Maja rewelacyjne teledyski i teksty pisoenek. Wiekszosc ich tekstow jest bajecznie banalna, i to jest piekne, jednak piekniejsze sa ich kawalki w ktorych chca pokazac zlo swiata, okazac milosc, lub smierc. Lubie ich za to tez, ze nie kreuja kogos, ze nie sa koejna kapela pop-punk-rockowa, tylko wykreowali cos swojego. Swoj wlansy blinkowski styl.
- Liczba postów:
- 16
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Nie lubie ich.. jak dla mnie zespól na siłe..
" Kobiety nie bij nawet kwiatem. "
- Liczba postów:
- 18
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Dla mnie Blink zespół dobrze grajcy, ale nastawiający się na oklepane teksty, przeznaczone dla amerykańskich nastolatków-wiece szalona miłość, imprezy itp.Troche to trudno wyrazić w każdym razie wole coś...hmm...ambitniejszego?
- Liczba postów:
- 20
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Mam małe pytanie odnośnie tego zespołu. Czy przypadkiem ich perkusista nie występuje w programie mtv (nie jestem pewien nazwy) "Barker`s"? Oglądałem nawet kawałek. Zabaczyłem kolesia z irokezem, w eleganckich ciuchach (zapewne droższych niż te firmy Omen w RMS

) i... jadącego w limuzynie.
To nie on, prawda?
Niezależność, bunt, anarchia, cały ten szajs
Poczekalnia między szkołą a fabryką
Młotki zmienią wam myślenie, a pieniądze świata smak
Samochodu, nie wolności, będziesz chciał.
- Liczba postów:
- 975
- Liczba wątków:
- 31
- Reputacja:
-
0
tak to on. i uprzedzam dalsze pytania: on gra tez w Boxcar Racer (jedna plyte wydali, ale pozadna) oraz w The Transplants (pierwsza plyta "s/t" mistrz druga chujowa)
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
- Liczba postów:
- 20
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
XdkyX napisał(a):tak to on.
Chyba sarkazmu nie wyczułeś. Być punkiem i jeździć w swojej prywatnej limuzynie to tak jakby być black metalowcem i ministrantem jednocześnie. To se ne da.
P.S. Ej ludzie, nie da sie, co nie?
Niezależność, bunt, anarchia, cały ten szajs
Poczekalnia między szkołą a fabryką
Młotki zmienią wam myślenie, a pieniądze świata smak
Samochodu, nie wolności, będziesz chciał.
- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
Ale macie fascynacje... TURBONEGRO !!!!!!!!
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced