• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Blink 182

O 16 lat za długo.
Odpowiedz

Gren Day Evil or Very Mad Dużo ludzi podobno ich słucha ale oni jakos nieprzemawiają o mnie
ÂŽPozdrowienia dla kurta Combaina i zeba zyło mu sie dobrzeÂŽKrzychun Ja ciebie nieżutujeÂŽ

ÂŽSystem Of a Down na zawsze w moim życiuÂŽ
™Kaya Pashaslka lepiej by odegrała role wolakalistki niż ten Ozzy™
Odpowiedz

nie musza ...
Odpowiedz

dla mnie Blink182 jest po prostu najlepszy 8) Słodki?Racja.Monotonny?Moze troche.Ale caloksztalt jest zajebisty :!:
Mnie najbardziej jaraja w nim teksty.Wypasione w swojej prostocie......::Blink182 4ever::......
Odpowiedz

Karcz182 napisał(a):dla mnie Blink182 jest po prostu najlepszy 8) Słodki?Racja.Monotonny?Moze troche.Ale caloksztalt jest zajebisty :!:
Mnie najbardziej jaraja w nim teksty.Wypasione w swojej prostocie......::Blink182 4ever::......

Nie ma bata wymiatają. Confusedhock:
Odpowiedz

Karcz182 napisał(a):dla mnie Blink182 jest po prostu najlepszy 8) Słodki?Racja.Monotonny?Moze troche.Ale caloksztalt jest zajebisty :!:

Nie no texty są bajeczne Confusedhock: , maja wiele do przesłania Laughing
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

generalnie ja za punkiem (czy co to tam jest ten blink Big Grin) nie przepadam ale w blinku rozwalaja mnie teledyski ktore jak pierwszy raz widzialem to myslalem ze z krzesla spadne
Odpowiedz

Chwilami graja pop-punk, ale lubie ich za caloksztaly ich tworczosci. Sa na rynku juz kilka lat, wiec maja doswiadczenie w muzyce i wiedza co robia, wydajadz kolejne plyty. Kazdym nowym albumem, chca cos przekazac publice. Maja rewelacyjne teledyski i teksty pisoenek. Wiekszosc ich tekstow jest bajecznie banalna, i to jest piekne, jednak piekniejsze sa ich kawalki w ktorych chca pokazac zlo swiata, okazac milosc, lub smierc. Lubie ich za to tez, ze nie kreuja kogos, ze nie sa koejna kapela pop-punk-rockowa, tylko wykreowali cos swojego. Swoj wlansy blinkowski styl.
Odpowiedz

Nie lubie ich.. jak dla mnie zespól na siłe..
" Kobiety nie bij nawet kwiatem. "
Odpowiedz

Dla mnie Blink zespół dobrze grajcy, ale nastawiający się na oklepane teksty, przeznaczone dla amerykańskich nastolatków-wiece szalona miłość, imprezy itp.Troche to trudno wyrazić w każdym razie wole coś...hmm...ambitniejszego?
Odpowiedz

"Shit-Pseudo-Punk" albo jak kto woli krócej... "Pop-Punk"... komercha, zero ambicji, brak energii i wtórność. Słabiutki boysband. Wypacza dzisiejszym dzieciakom pojęcie punku. Netety. Ale... ten drugi zespolik (nie pamiętam nazwy) tego wokalisty z Blinka ma jeszcze ręce i nogi - a może się mylę (?) Big Grin bo słyszałem chyba zaledwie dwa numery Laughing .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Mam małe pytanie odnośnie tego zespołu. Czy przypadkiem ich perkusista nie występuje w programie mtv (nie jestem pewien nazwy) "Barker`s"? Oglądałem nawet kawałek. Zabaczyłem kolesia z irokezem, w eleganckich ciuchach (zapewne droższych niż te firmy Omen w RMS Smile ) i... jadącego w limuzynie.

To nie on, prawda? Wink
Niezależność, bunt, anarchia, cały ten szajs
Poczekalnia między szkołą a fabryką
Młotki zmienią wam myślenie, a pieniądze świata smak
Samochodu, nie wolności, będziesz chciał.
Odpowiedz

tak to on. i uprzedzam dalsze pytania: on gra tez w Boxcar Racer (jedna plyte wydali, ale pozadna) oraz w The Transplants (pierwsza plyta "s/t" mistrz druga chujowa)
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):tak to on.
Chyba sarkazmu nie wyczułeś. Być punkiem i jeździć w swojej prywatnej limuzynie to tak jakby być black metalowcem i ministrantem jednocześnie. To se ne da.

P.S. Ej ludzie, nie da sie, co nie?
Niezależność, bunt, anarchia, cały ten szajs
Poczekalnia między szkołą a fabryką
Młotki zmienią wam myślenie, a pieniądze świata smak
Samochodu, nie wolności, będziesz chciał.
Odpowiedz

Ale macie fascynacje... TURBONEGRO !!!!!!!!
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości