• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Blind Guardian

bla bla bla, a świstak siedzi i mówi spierdalaj...
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Ostatnio wyszedł singiel FLY promujacy nowa plytke BG.Słyszal ktos?Ja stwierdzam, ze muzyka na niej jest poza fajnym coverem dosc slaba(szczegolnie sztampowa balladka)
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Czekam na pełne wydawnictwo, acz podchodzę sceptycznie, jak do nowej Metalliki.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Czekam na pełne wydawnictwo, acz podchodzę sceptycznie, jak do nowej Metalliki.
a ja mam nadzieję na coś dobrego ....zresztą nie tylko ja
Odpowiedz

powermetal napisał(a):Blind Guardian szykują dla swoich fanów prawdziwą niespodziankę. Nie dość, że w tym roku ukaże się album 'Twist in a Myth' to na rok 2008 zaplanowano premierę kolejnego, tym razem symfonicznego krążka!

Jak powiedział gitarzysta Andre Olbrich, zespół chce wydać taką płytę, na której 'będzie tylko Hansi i orkiestra'. Materiał jest już skompnowany i wchodzi w fazę produkcji. Warto zaznaczyć, że będą to premierowe kompozycje, nie przeróbki dawnych utworów zespołu.

N/C
Odpowiedz

A kiedys to byl taki dobry zespol... coz, pozostaje mi sluchanie starych wydawnictw.
Odpowiedz

w sumie słucham od niedawana i bardzo mi się spodobali,nawet bardzo,bardzo Smile
ulubione kawałki Bards song,Welcome to dying
Lord of the rongd,The past and future secret,Noldor,Nighfall Smile
Odpowiedz

zajebiście

Nowa płyta to bardzo potężne rozczarowanie, dwa-trzy dobre numery a reszta to gówno.
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):zajebiście

Nowa płyta to bardzo potężne rozczarowanie, dwa-trzy dobre numery a reszta to gówno.
NO wielka szkoda...Ale po przeczytaniu wywiadu w którym stwierdzili (Hansi),że nie będą grać tak jak kiedyś to wiedziałem czego się spodziewać.Podobno perkusista chciał wrócić do starych(i dobrych) czasów...coż pozostaje mieć nadzieję ,że tej z orkiestrą nie spieprzą...Nevermore od kiedy słuchasz BG ?? PEwnie tylko starszych ,bardziej thrashowych wydawnictw...??
Odpowiedz

Już wydali, nawet nie wiedziałem?

Eh, kolejny band na straty jeżeli to, co mówi Nevermore to prawda...
Odpowiedz

Ramone napisał(a):
Nevermore napisał(a):zajebiście

NO wielka szkoda...Ale po przeczytaniu wywiadu w którym stwierdzili (Hansi),że nie będą grać tak jak kiedyś to wiedziałem czego się spodziewać.Podobno perkusista chciał wrócić do starych(i dobrych) czasów...coż pozostaje mieć nadzieję ,że tej z orkiestrą nie spieprzą...Nevermore od kiedy słuchasz BG ?? PEwnie tylko starszych ,bardziej thrashowych wydawnictw...??

Słucham ich od dawna i bardzo sobie cenię, szczególnie SfB i IFTOS.A płyta świetnie się zaczyna, ale im dalej tym beznadziejniej-3/10
Odpowiedz

JA tam co śmieszne preferuję dokłdnie inne wydawnictwa niż Nevermore TftTW i NFitM
Odpowiedz

W ogóle nie rozumiem po co słuchac nowych płyt BG skoro ma się SFB
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

padaka, zasłyszałam w podziemnej metalowej audycji parę gniotków z nowego krążka, wytarłam uszy z lukierku i żyję dalej, nie wstrąsnęły mną
Odpowiedz

Blah, ja słucham Blind Guardian, Demons&Wizards, ICed Earth, Helloween i Hammerfalla od paru ladnych lat i zaden zespol mi sie nie znudzil, oni wymiataja Laughing Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości