• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Behemoth

-Rene- napisał(a):
Valhalla napisał(a):cos fajnego powiedzal? oprocz cotów ;] i ireny i zenka, czy jak im tam bylo Laughing
Potem mówił o Sataniźmie i o przesłaniu jakie niesie muzyką Behemotha..ale jak już Balzac napisał,za dużo nie powiedział bo naczelny błazen non stop chrzanił coś od rzecz,skutecznie mu przeszkadzając
..i wzbudzając aplauz o 'cudownej' publiczności Wink
Odpowiedz

Hmm, no jestem mile zaskoczony, bo obawiałem się, że Darski zrobi z siebie kretyna, a tutaj zachowywał się naprawdę na poziomie. Odzywki miał dobre. No, a co najważniejsze nie pierdolił jakiś farmazownów, tylko mówił całkiem inteligentnie. A, że Wojewódzki jak zwykle błaznował, no cóż, taka jego robota, płaca mu za to. A jakby ktoś nie widział:

http://youtube.com/watch?v=lKFSq2D__yE&search=nergal
http://youtube.com/watch?v=DmdYGClTzCg&search=nergal
(podpierdzielone z forum Behemotha).
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):http://youtube.com/watch?v=lKFSq2D__yE&search=nergal
http://youtube.com/watch?v=DmdYGClTzCg&search=nergal
(podpierdzielone z forum Behemotha).

sam wrzucalem Tongue
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

balzac napisał(a):
-Rene- napisał(a):
Valhalla napisał(a):cos fajnego powiedzal? oprocz cotów ;] i ireny i zenka, czy jak im tam bylo Laughing
Potem mówił o Sataniźmie i o przesłaniu jakie niesie muzyką Behemotha..ale jak już Balzac napisał,za dużo nie powiedział bo naczelny błazen non stop chrzanił coś od rzecz,skutecznie mu przeszkadzając
..i wzbudzając aplauz o 'cudownej' publiczności Wink

Człowiek czyta takie brednie i ręce się załamują. Zastanawiam się czy do waszych oświeconych, analitycznie i krytycznie nastawionych wobec wszelkiego poznania, iście oświeceniowych umysłów wpadła myśl, a raczej pytanie - w ilu programach polskiej telewizji obejrzeć można wywiad z postaciami pokroju Nergala? Program musi spełniać jakieś kryteria by zapewnić sobie oglądalność a tym samym utrzymanie na antenie, a że większość społeczeństwa to idioci zatem przyciągnąć przed telewizory trzeba owych chociażby poprzez błazenadę w wykonaniu Wojewódzkiego. To chyba oczywiste, bo sarkastyczny uśmiech wywołują u mnie pełne manieryzmu komentarze osób "zażenowanych" zachowaniem prowadzącego. Skoro jest ono tak skandaliczne to po co oglądać ów program, poszukajcie sobie debat z Nergalami i Piterami na innych kanałach, życzę powodzenia. Co by o Wojweódzkim nie gadać - gaj, błazen czy szołmen - robotę odwala całkiem niezłą, za co go w jakiś tam sposób szanuję.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

nie no, nergal pokazal klase, zreszta mnie to nie dziwi Tongue
nie dalo by sie jakos gdzie sciagnac tego? :? chcialabym miec to na kompie Evil or Very Mad
Odpowiedz

^Oho.. wyedytowałaś posta, bo już swoje napisać miałem :>
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor - Wiemy przecież co jest celem tego programu. Ja poprostu wyrażam niechęć do Wojewódzkiego, rzeczywiście robote jakąś tam robi, ale jego styl jest wkurwiający, prostacki, a za to szacunku nie otrzyma.
Cytat:zachowaniem prowadzącego. Skoro jest ono tak skandaliczne to po co oglądać ów program, poszukajcie sobie debat z Nergalami i Piterami na innych kanałach, życzę powodzenia.
Nie jestem wielkim fanem tych osób i nie będę niczego szukał na siłę. Właśnie byłem ciekaw zestawienia Wojewódzki-Nergal, a także reakcji ludzi oglądających ten program, a program ma dość dużą oglądalność.
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):^Oho.. wyedytowałaś posta, bo już swoje napisać miałem :>

nom, wyedytowalam bo nie chcialam juz komentarza twojego do mojego posta, nie chce mi sie klocic, ale to nie znaczy ze zmienilam zdanie Tongue
Odpowiedz

balzac napisał(a):Vomitor - Wiemy przecież co jest celem tego programu. Ja poprostu wyrażam niechęć do Wojewódzkiego, rzeczywiście robote jakąś tam robi, ale jego styl jest wkurwiający, prostacki, a za to szacunku nie otrzyma.

Jasne, nie będę ukrywał, że styl jego potrafi być wkurwiający nie zmienia to jednak faktu, ze póki co jego program jest jedynym w którym tak szeroki wachlarz postaci ma okazję się zaprezentować i swoje powiedzieć.

Cytat:Nie jestem wielkim fanem tych osób i nie będę niczego szukał na siłę. Właśnie byłem ciekaw zestawienia Wojewódzki-Nergal, a także reakcji ludzi oglądających ten program, a program ma dość dużą oglądalność.

I właśnie dzięki temu, że ma dużą oglądalność możemy posłuchać co do powiedzenia chociażby wyżej wspomniani mają, z czego owa oglądalność wynika i co za sobą ciągnie, a raczej co warunkuje - już pisałem. Najprościej w świecie lekko niesmaczą mnie opinie osób czepiających się w oburzeniu zachowania Wojewódzkiego wobec oczywistości czego jest ono warunkiem. Osobiście również fanem wspomnianych osób jakimś tam wielkim nie jestem, przyciąga mnie przed odbiornik to samo co Ciebie, chęć przyjrzenia się wspomnianej konfrontacji. Jednak w mej opinii posmak lekkiej hipokryzji nosi oburzanie się na błazenady Wojewódzkiego.. to tak po trosze jak z bigbrotherem, wszyscy krytykowali jakie to prymitywne niby nie jest, ale wszyscy też z powyższych w telewiorach ów kretynizm śledzili. Stąd też, nie ukrywając, iż również styl pana W. conajmniej lekko mi nie leży raczej z oczywistych, wyżej wymienionych względów staram się unikać krytyki jego osoby, czy raczej zachowań tejże. Gdyby program prowadzony był przy herbatce, kawie czy kokosie, pełen inteligentnych dysput z których 3/4 widzów nic by nie rozumiała najprawdopodobniej, by nie powiedzieć, że napewno uległby zaoraniu w trybie bezwzględnie natychmiastowym.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Mocno sredni ten wystep NErgala. Gdyby mniej pieprzyl o szatanie i mniej pokazywal \m/, byloby calkiem fajnie. A tak.. siary nie bylo, ale tez bez zachwytow.

PS> Kel, z tym 'extreme metal god NERGAL', tos troche przesadzil. ;o
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Ale popatrzcie na to z innej strony - dzięki "wojewódzkiemu" mogliśmy na POLSACIE (sic!) zobaczyć teledysk (no dobra, fragmenty) Behemoth'a!!! Wink A najlepszy text : "odrażające jak... ...Twoja matka?!" Wink Pozdrawiam forumowiczów.
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Behemoth...esencja DEATHU Tongue cudowny zespol ...kazda plyta wg mnie jest godna uwagi zarowno te przed jak i po SATANICE...no i przede wszystkim miazdza na koncertach 8)
"...ja jestem sam...gdzie ja jestem nie ma zadnego boga..."
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Ale popatrzcie na to z innej strony - dzięki "wojewódzkiemu" mogliśmy na POLSACIE (sic!) zobaczyć teledysk (no dobra, fragmenty) Behemoth'a!!! Wink A najlepszy text : "odrażające jak... ...Twoja matka?!" Wink Pozdrawiam forumowiczów.
tak a klika lat wstecz w rowerze błażeja był clip vader - jaki szok po odpaleniu TV w porze obiadowej to chyba nie musze opisywać.
and now is forever...
Odpowiedz

Jeden ze znajomych Ns chcial zeby nergala umiescili na liscie redwatch polska, wyslal im nawet jego opis ktory brzmial mniej wiecej tak:

Adam Darski pseudonim Nergal lat ok. 28-29 muzyk lewackiego zespołu Behemoth, zdrajca NSBM i rasy. Zam. w Gdansku, mozna go spotkac na koncertach Behemoth, niezbyt groźny w starciu bezpośrednim, sprzedaje na policję. I do tego fota co ponizej.

No niestety kolesi od tej strony zamkneli i nie mogli juz wrzucic infa o nerdzalu.

http://www.behemoth.pl/photos/sessions/demigod_05.htm
Odpowiedz

jedna z amerykanskich grouppies Nergala, miss Give_Ass z Arizony:

[Obrazek: 690469497_l.jpg]
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz