balzac napisał(a):Vomitor - Wiemy przecież co jest celem tego programu. Ja poprostu wyrażam niechęć do Wojewódzkiego, rzeczywiście robote jakąś tam robi, ale jego styl jest wkurwiający, prostacki, a za to szacunku nie otrzyma.
Jasne, nie będę ukrywał, że styl jego potrafi być wkurwiający nie zmienia to jednak faktu, ze póki co jego program jest jedynym w którym tak szeroki wachlarz postaci ma okazję się zaprezentować i swoje powiedzieć.
Cytat:Nie jestem wielkim fanem tych osób i nie będę niczego szukał na siłę. Właśnie byłem ciekaw zestawienia Wojewódzki-Nergal, a także reakcji ludzi oglądających ten program, a program ma dość dużą oglądalność.
I właśnie dzięki temu, że ma dużą oglądalność możemy posłuchać co do powiedzenia chociażby wyżej wspomniani mają, z czego owa oglądalność wynika i co za sobą ciągnie, a raczej co warunkuje - już pisałem. Najprościej w świecie lekko niesmaczą mnie opinie osób czepiających się w oburzeniu zachowania Wojewódzkiego wobec oczywistości czego jest ono warunkiem. Osobiście również fanem wspomnianych osób jakimś tam wielkim nie jestem, przyciąga mnie przed odbiornik to samo co Ciebie, chęć przyjrzenia się wspomnianej konfrontacji. Jednak w mej opinii posmak lekkiej hipokryzji nosi oburzanie się na błazenady Wojewódzkiego.. to tak po trosze jak z bigbrotherem, wszyscy krytykowali jakie to prymitywne niby nie jest, ale wszyscy też z powyższych w telewiorach ów kretynizm śledzili. Stąd też, nie ukrywając, iż również styl pana W. conajmniej lekko mi nie leży raczej z oczywistych, wyżej wymienionych względów staram się unikać krytyki jego osoby, czy raczej zachowań tejże. Gdyby program prowadzony był przy herbatce, kawie czy kokosie, pełen inteligentnych dysput z których 3/4 widzów nic by nie rozumiała najprawdopodobniej, by nie powiedzieć, że napewno uległby zaoraniu w trybie bezwzględnie natychmiastowym.