• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Behemoth

no ja też chciałem wnieść zanim ochrona nie oznajmiła że będzie przeszukiwać Tongue i trzeba było wypic cały zapas na prędko przed wejściem hehe Smile
Odpowiedz

xxx
Big GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

fethora napisał(a):A ja się tak cieszę zawsze przed tym macankiem przez ochroniarzy... ale ostatnio mnie nie macają, hi hi...
Buuuu.... Big Grin

Ja się ostatnio wykłócałam z ochroniarzem na Rammsteinie. Z lekka mnie wkurwiło, że tak dokładnie przeszukiwali, skoro 10000 ludzi wchodziło do Spodka przez 2 wejścia POJEDYNCZO i jeszcze byli na dłuższą chwilę zatrzymywani przez ochroniarzy, podczas gdy na scenie support (Apocalyptica) już dawno grał Evil or Very Mad Efekt był taki, ze z 10000 ludzi Apocalypticę zdąrzyło zobaczyć może 800 osób... Gratulacje dla organizatorów... Evil or Very Mad
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

fethora napisał(a):A ja się tak cieszę zawsze przed tym macankiem przez ochroniarzy... ale ostatnio mnie nie macają, hi hi...
Buuuu.... Big Grin

nie zrozum mnie źle .... ale pomyśl, może mają jakiś konkretny powód Smile
Odpowiedz

fethora napisał(a):A ja się tak cieszę zawsze przed tym macankiem przez ochroniarzy...

No, a jakbys chodzila na koncerty Satyricon to dopiero bylabys byla zadowalona.
Odpowiedz

Buuuu.... Big Grin

Bo jest taki przepis, że kobiete może "macać" tylko kobieta, a faceta facet...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

xxx
Big GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

xxx
Big GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

Tomash wiesz nie bendę drązył twojej orjentacji ale tak na marginesie TO TY MACASZ FACETÓW NA KONCERTACH ?? Question łoo Confusedhock: Big Grin
From hell I come
Odpowiedz

No kurwa chyba nie o moją babcię. Laughing
From hell I come
Odpowiedz

wersje studyjne zajebiste Tongue , ale wolałbym iść na koncert zespołu Voyager albo Shazzy Laughing ... ogólnie to muza fajna jak nie ma starych i jak przyjdą kumpele Nitka i Iga Big Grin Surprised
osobiście wolę coś typu Cradle of Filth Mad
"Black metal charakteryzuje się tym, że nie jest nu-metalem, który to de facto metalem nie jest."
                                      aXe Rose
myśl przewodnia roku Big Grin
Odpowiedz

eddie napisał(a):, ale wolałbym iść na koncert zespołu Voyager albo Shazzy Laughing

To zajebiście masz Laughing
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Ogladal ktos najnowszy teledysk? Oczywiscie do pobrania z oficjalnej strony, jak wrazenia, ogolny efekt? ;)

IMHO, nie wyglada zle, w porownaniu z niektorymi clipami ktore mozna obejrzec na vivie czy mtv nawet dobrze ;)
Odpowiedz

A widziałem, sprawnie zrealizowany, chociaż można oczopląsu dostać przy oglądaniu.
To chyba ta ocenzurowana wersja, czy tak?
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

SML napisał(a):Tak pomyśleli, ale nie o fanach a o kasie. Ruszyła sie w nich naturalna potrzeba.. zarobienia. Chociaż szczerze mówiac jakbym miał okazje to też bym robił muzke i myślą, ze kiedyś dostane za to pieniadze. Tylko od raz obranej ideologi ciezko odstapic. Zmieniłbys sie tak z dnai na dzień?
Och, och, juz nie narzekaj, plyty maja stosunkowo tanie jak na polskie standardy ;p. Zreszta, kazdy czlowiek jesli ma okazje zarobic w sposob odpowiadajacy mu moralnie to to robi, normalne.
Odpowiedz