• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Behemoth

Hyh =D Raczej trudno slucha sie trzech zespolow na raz.. =) Wole jeden.. =P
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

No cóż.... ja przynajmniej do swojego grona zespołu Behemoth'a nie właczam... Jakos nie napawam optymizmem do nich. Ostanio widziałem kolesia w koszulce wlasnie behemotha, ale jakos nie wygladal mi na człowieka który wiedzial czego chce, dośc przenikiliwe sie na mnie patrzyłBig Grin
Odpowiedz

nie wiem czy zauważyliście male dzieciaki chodzą w blizkach właśnie kapel metalowych choć nie wiedzą co to właściwie za zespół. Crying or Very Sad To jest poprostu smutne jak widzę takiego 10 latka jak idzie w bluzce Metallicy czy też Kredek i nie wie co to jest a w dodatku nawet słucha hip-hop'u lub czego tam innego :? normalnie niesmaczek
Odpowiedz

To ma nawet swoja nazwe.. kinder metal..
Odpowiedz

POniekad tak, tylko kiedys była moda na Metallice (kurwa jak nie lube tego określenia moda), wiekszosć ludzi miała ich koszulki, a teraz jak im nie sa potrzebne oddają innym, i najczęsciej te dzieciaki w tym biegaja chociaz czasem nie wiedzą co to.
Odpowiedz

serio Kinder metal??!! :? ale lipa to ja nawet tego nie wiedziałam Evil or Very Mad ale te maluchy nie które to są nawet szajbnięte bo się chwalą i straszą młodsze od siebie Big Grin
Odpowiedz

W takim wypadku to jednak Kinder Metal ... nic dodac nic ujać...
Odpowiedz

SML napisał(a):W takim wypadku to jednak Kinder Metal ... nic dodac nic ujać...
Ja to nazywam pozer metal.Żałosne zjawisko nawiasem mówiąc. :?
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Odpowiedz

Widocznie jednym sie podoba wizerunek metala tylko, to jak sie ubeira jest dla nich ważniejsze niz jakiej muzyki słucha, czy co wie o muzyce. Ja mam kilka takich przypadków w mieście iź HH (bo jak to inaczej mozna nazwać, które słuchają techno i hh) noszą na reku pieszczoche, pasek z cwiekami, jakaś tandetnia naszywka nirvany wyrwana chyba koledze z ławki, i oni uwazają, ze są metalami (tak mówią, ale do HH to szaleją, nie powiem jakie kluby odwiedzają). Najchetniej wybiłbym takich ludzi, to powinno byc karane.
Odpowiedz

SML napisał(a):Widocznie jednym sie podoba wizerunek metala tylko, to jak sie ubeira jest dla nich ważniejsze niz jakiej muzyki słucha, czy co wie o muzyce. Ja mam kilka takich przypadków w mieście iź HH (bo jak to inaczej mozna nazwać, które słuchają techno i hh) noszą na reku pieszczoche, pasek z cwiekami, jakaś tandetnia naszywka nirvany wyrwana chyba koledze z ławki, i oni uwazają, ze są metalami (tak mówią, ale do HH to szaleją, nie powiem jakie kluby odwiedzają). Najchetniej wybiłbym takich ludzi, to powinno byc karane.
Skoro przebieranie sie w koszulki kapel metalowych i strojenie ogólnie na "metalowca" ma być oznaką czyjejś autentyczności,lub odrębności to jestem z tobą . Dajcie mi siekierę !
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Odpowiedz

Ludziom poprostu sie cała ta otocvzka podoba, koncerty... zloty... zespoly.. granie... a sami nie wiedzą nawet w czym siedzą....:]
Odpowiedz

Careful with that axe Euge..ee.. Haggal.. =P
Odpowiedz

niektóre dzieciaki też nie wiedzą co robią jeszcze w jakąś sekte wejdą i co Big Grin taki nie wie czy to dobre czy nie :? i się głupio zastanawia
Odpowiedz

Pimpuś napisał(a):niektóre dzieciaki też nie wiedzą co robią jeszcze w jakąś sekte wejdą i co :D taki nie wie czy to dobre czy nie :? i się głupio zastanawia

Tylko który kretyn przyjąłby Kinder Metalowca do jakiejś sekty, chyba że byłby również Kinder Metal =P
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

możliwe ale nie zawsz Big Grin czasem się przecież się tak zdarza że sekty aby zaberać ludzi ściąga już od najmłodszych Smile
Odpowiedz