- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Hyh =D Raczej trudno slucha sie trzech zespolow na raz.. =) Wole jeden.. =P
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
To ma nawet swoja nazwe.. kinder metal..
POniekad tak, tylko kiedys była moda na Metallice (kurwa jak nie lube tego określenia moda), wiekszosć ludzi miała ich koszulki, a teraz jak im nie sa potrzebne oddają innym, i najczęsciej te dzieciaki w tym biegaja chociaz czasem nie wiedzą co to.
W takim wypadku to jednak Kinder Metal ... nic dodac nic ujać...
- Liczba postów:
- 274
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
SML napisał(a):W takim wypadku to jednak Kinder Metal ... nic dodac nic ujać...
Ja to nazywam pozer metal.Żałosne zjawisko nawiasem mówiąc. :?
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Widocznie jednym sie podoba wizerunek metala tylko, to jak sie ubeira jest dla nich ważniejsze niz jakiej muzyki słucha, czy co wie o muzyce. Ja mam kilka takich przypadków w mieście iź HH (bo jak to inaczej mozna nazwać, które słuchają techno i hh) noszą na reku pieszczoche, pasek z cwiekami, jakaś tandetnia naszywka nirvany wyrwana chyba koledze z ławki, i oni uwazają, ze są metalami (tak mówią, ale do HH to szaleją, nie powiem jakie kluby odwiedzają). Najchetniej wybiłbym takich ludzi, to powinno byc karane.
- Liczba postów:
- 274
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
SML napisał(a):Widocznie jednym sie podoba wizerunek metala tylko, to jak sie ubeira jest dla nich ważniejsze niz jakiej muzyki słucha, czy co wie o muzyce. Ja mam kilka takich przypadków w mieście iź HH (bo jak to inaczej mozna nazwać, które słuchają techno i hh) noszą na reku pieszczoche, pasek z cwiekami, jakaś tandetnia naszywka nirvany wyrwana chyba koledze z ławki, i oni uwazają, ze są metalami (tak mówią, ale do HH to szaleją, nie powiem jakie kluby odwiedzają). Najchetniej wybiłbym takich ludzi, to powinno byc karane.
Skoro przebieranie sie w koszulki kapel metalowych i strojenie ogólnie na "metalowca" ma być oznaką czyjejś autentyczności,lub odrębności to jestem z tobą . Dajcie mi siekierę !
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Ludziom poprostu sie cała ta otocvzka podoba, koncerty... zloty... zespoly.. granie... a sami nie wiedzą nawet w czym siedzą....:]
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Careful with that axe Euge..ee.. Haggal.. =P
- Liczba postów:
- 366
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Pimpuś napisał(a):niektóre dzieciaki też nie wiedzą co robią jeszcze w jakąś sekte wejdą i co :D taki nie wie czy to dobre czy nie :? i się głupio zastanawia
Tylko który kretyn przyjąłby Kinder Metalowca do jakiejś sekty, chyba że byłby również Kinder Metal =P
Skippyâ˘
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."