• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Behemoth

Kręgosłup napisał(a):ale jak tu zarobic na plytach skoro przed premiera wszyscy maja juz posciagane mp3, a malo kto po sciagnieciu kupuje oryginał

Wierz mi ,że kupują ludzie, w polsce nie jest to zbyt częste ,ale na zachodzie to byle dzieciak idze do sklepu i wynosi z tamtąd z 6,7 płyt bo dla nich to żadne pieniądze.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Nigdzie tego nie napisałem ,miałem jedynie na mysli to,ze nie jestem pewien że trzeba było specjalnie zapraszać Dane'a do zaśpiewania tego ,co zaspiewał. IMO to zwykly chwyt reklamowy.

kazdy goscinny wystep to chwyt reklamowy
Odpowiedz

Też fakt.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Jeżeli już kogoś zapraszać to dlaczego nie najlepszych? Tym bardziej, że efekt jest conajmniej bardzo dobry...
Odpowiedz

Ja bym tam Max'a Cavalere zaprosił do wokaluSmile A tak poza tym to Behemoth jest zajebiaszczy!!
Słońce - w trójkącie ukryte; wzrok - świętą wizją związany
Odpowiedz

[Obrazek: behemoth_decibel.jpg]

Behemoth pojawi się na okładce najnowszego numeru amerykańskiego "Decibel Magazine".

To nie jedyny akcent Behemoth w tym numerze - opublikowano w nim również listę dwudziestu najlepszych gitarzystów deathmetalowych wszech czasów, wśród których znalazł się Nergal. Ponadto zamieszczono tam konkurs, w którym do wygrania jest gitara podpisana przez wszystkich członków zespołu.
Odpowiedz

Ke Nergal najlepszym gitarzystą Death Metalowym. Być moze to prawda bo Kota Behemotha specjalnei nei słucham ,ale moim zdaniem to raczej jakaś gra propagandowa : P
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

po mysticu behemotha nie lubie jeszcze bardziej Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Ale to nie ich wina ze mieli spierdolone brzmienie.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Acrid napisał(a):[Obrazek: behemoth_decibel.jpg]

Behemoth pojawi się na okładce najnowszego numeru amerykańskiego "Decibel Magazine".

Tlistę dwudziestu najlepszych gitarzystów deathmetalowych wszech czasów, wśród których znalazł się Nergal.
Ciekawe kto był pierwszy ?? Trey ??
Odpowiedz

Pierwszy może być tylko Karl Sanders ! nie ma innej możliwości
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Do Chucka (RIP) sie nie umywa
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

[youtube]http://youtube.com/watch?v=eIpysEyLfrk[/youtube]

nie wiem czy bylo, czy nie. braki mam ;}
Odpowiedz