- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
A tak właściwie to mam fajny pomysł- przenieśmy ten temat do działu "chumor"
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 553
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Avril Lavigne........ nie nawidze tej baby hwweee
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Tomash napisał(a):Na koncercie było... niecałe 2 tys ludzi
ooo, jak dużo! Ale pewnie i tak najwięcej w całej karierze Awril. No chyba, że dawała komuś kase za to, ze przychodził...
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Eee, sama sobei kupiłą te płyty
A na koncerty przychodziła jej rodzina. (dużą musiałaby mieć tą rodzine- z resztą wiem- wypisuje same głupoty, ale skąd wiesz, że tak niejest...
)
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Tomash napisał(a):się śmiej, niektórzy ponoć tak robią żeby "dobić" do złotej czy platynowej płyty
Niektórzy to naprawdę są nienormalni... Aż mi trudno uwierzyć, że ludzie mogą być takimi kretynami. No ale panna Lawin napewno tak robi
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
przezabawne sa reklamy jej koncertu na Vivie
"Zbuntowana Avril"<no i znowu sie posmarkalem ze smiechu>
smieszna dziewczynka z niej i tyle w tym temacie, a najlepszy jest teledysk w ktorym "chwali" sie ze swoimi chlopaczkami zlotymi lancuszkami, wszystko oczywiscie w stylu amerykanskiego hip-hopu, czy tam rapu- nie znam sie
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 48
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
A ja lubię fryzurę Avril.
"Przemoc jest najwyższą formą sztuki"
- Liczba postów:
- 573