• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Avril Lavigne

A tak właściwie to mam fajny pomysł- przenieśmy ten temat do działu "chumor"
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

-lilith- napisał(a):A tak właściwie to mam fajny pomysł- przenieśmy ten temat do działu "chumor"
Hmm...nie ma takiego działu "chumor"... Jest dział "humor" Wink Laughing
Odpowiedz

Avril Lavigne........ nie nawidze tej baby hwweee
Odpowiedz

Na koncercie było... niecałe 2 tys ludzi Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Na koncercie było... niecałe 2 tys ludzi

ooo, jak dużo! Ale pewnie i tak najwięcej w całej karierze Awril. No chyba, że dawała komuś kase za to, ze przychodził...
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

-lilith- napisał(a):
Tomash napisał(a):Na koncercie było... niecałe 2 tys ludzi

ooo, jak dużo! Ale pewnie i tak najwięcej w całej karierze Awril. No chyba, że dawała komuś kase za to, ze przychodził...
wiesz, Ona sprzedała... 20 milionów płyt! więc ten koncert to prawdopodobnie najmniejsza publiczność przed jaką wystąpiła... i dobrze, Polacy wiedzą co dobre Angry
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Eee, sama sobei kupiłą te płyty Surprised A na koncerty przychodziła jej rodzina. (dużą musiałaby mieć tą rodzine- z resztą wiem- wypisuje same głupoty, ale skąd wiesz, że tak niejest... Laughing )
Odpowiedz

-lilith- napisał(a):Eee, sama sobei kupiłą te płyty Surprised

się śmiej, niektórzy ponoć tak robią żeby "dobić" do złotej czy platynowej płyty Big Grin
Odpowiedz

Tomash napisał(a):się śmiej, niektórzy ponoć tak robią żeby "dobić" do złotej czy platynowej płyty

Niektórzy to naprawdę są nienormalni... Aż mi trudno uwierzyć, że ludzie mogą być takimi kretynami. No ale panna Lawin napewno tak robi Tongue
Odpowiedz

przezabawne sa reklamy jej koncertu na Vivie Laughing "Zbuntowana Avril"<no i znowu sie posmarkalem ze smiechu> Laughing smieszna dziewczynka z niej i tyle w tym temacie, a najlepszy jest teledysk w ktorym "chwali" sie ze swoimi chlopaczkami zlotymi lancuszkami, wszystko oczywiscie w stylu amerykanskiego hip-hopu, czy tam rapu- nie znam sie Laughing
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

http://fuck-avril.blog.pl
Odpowiedz

A ja lubię fryzurę Avril. Laughing
"Przemoc jest najwyższą formą sztuki"
Odpowiedz

...she was a boy he was a girl.....
Laughing Laughing
hmm trzeba zastanowic sie nad tym konkursem anty-fana avril Laughing
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Na koncercie było... niecałe 2 tys ludzi Laughing
ej a skad o tym wiesz??? Wink

ja rozmawialam z dziewczyna i mowila mi ze ten koncert to bylo niezapomniane przezycie... Laughing
Odpowiedz

velvetova napisał(a):
Tomash napisał(a):Na koncercie było... niecałe 2 tys ludzi Laughing
ej a skad o tym wiesz??? Wink

ja rozmawialam z dziewczyna i mowila mi ze ten koncert to bylo niezapomniane przezycie... Laughing

Moja koleżanka ze starej klasy mówiła mi dokładnie to samo.
See You At The Bitter End...
Odpowiedz