• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

każdy był kiedyś płodem a niektórzy DYING FETUS
and now is forever...
Odpowiedz

A wszyscy wiemy ze Dying Fetus niszczy wszystko w promieniu 100km 8)
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):A wszyscy wiemy ze Dying Fetus niszczy wszystko w promieniu 100km 8)
nie inaczej a avatar oczywiście MALEVOLENT CREATION bo grają jak trza.
and now is forever...
Odpowiedz

A ten avatarek zrobilem na zlosc ReTuRnowi Wink
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

nick wzioł się oczywiście od 'Iron Maiden' mojego ulubionego zespołu. Avatar ...hmmm to pierwszy lepszy który znalazłam ale myślę ,że nidługo go zmienie bo mnie wkurza Confusedhock:
Odpowiedz

mój nick to jakieś stare imię, celtyckie bodajże... a avatar znalazłam kiedyś w sieci i tak zostało...
...przeraziła się, ze jest śmiertelna i na ich oczach umiera ze strachu przed śmiercią...
Odpowiedz

Maidenka napisał(a):nick wzioł się oczywiście od 'Iron Maiden' mojego ulubionego zespołu. Avatar ...hmmm to pierwszy lepszy który znalazłam ale myślę ,że nidługo go zmienie bo mnie wkurza Confusedhock:

Hej, może przydałoby się na forum zoo - oddzielny dział dla Slipknotek, Burzumek, Toolic i innych Maidenek? Laughing Wink
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Beast King napisał(a):
Maidenka napisał(a):nick wzioł się oczywiście od 'Iron Maiden' mojego ulubionego zespołu. Avatar ...hmmm to pierwszy lepszy który znalazłam ale myślę ,że nidługo go zmienie bo mnie wkurza Confusedhock:

Hej, może przydałoby się na forum zoo - oddzielny dział dla Slipknotek, Burzumek, Toolic i innych Maidenek? Laughing Wink

O tak, popieram!!!
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

hehe ... moj nick wziol sie oczywiscie od zespolu DŻEM =) heh profil jak profil xD podpis of course DŻEMIK
Laughing Laughing
[Obrazek: dzem_ceg.gif]
Odpowiedz

Ee.. A naprawde myslalem, ze jestes moja groupie.. Sad
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemowa fanka Dżemu napisał(a):hehe ... moj nick wziol sie oczywiscie od zespolu DŻEM =)

Nigdy byśmy na to nie wpadli. Laughing
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Ee.. A naprawde myslalem, ze jestes moja groupie.. Sad

Załóż kapelę i bedziesz miało swoje groupies Smile
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

To bycie najwiekszym przystojniakiem i erudyta na forum juz nie wystarczy?
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):To bycie najwiekszym przystojniakiem i erudyta na forum juz nie wystarczy?
HĘ? Jedny z największych... Big Grin
Odpowiedz

KubusPuchatek napisał(a):A co do avatara to sam nie wiem co to jest ale podoba mi sie mroczny klimat Smile

Nie wiem czy nasz kolega zmieniał avatar czy nie.. bo tak sobie właśnie forum przeglądam.. Ale, tak czy owak..jak JA "kocham" "mrocznych" "chłopców".... Laughing

Mój nick - określa me ekspresje pod adresem otoczenia.

Avatar - wpisuję się w sposób działalności już w zasadzie tylko chyba na tym forum Big Grin
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości