zdenka88 - 08-05-2004
Jestem bardzo ciekaw skąd wzieły się wasze ksywki i avatarki, sam się z tym wami podziele w najbliżeszym czasie narazie oddaje topic wam drodzy użytkownicy
-
moocker - 08-05-2004
już był podobny temat
... ale tam nie było o avatarze
a na moim avatarze jest (niezbyt oryginalne) moja morda
- Arion - 08-05-2004
Mój avatar to również mało oryginalnie mój ryjek..^^; A wziął się z robionej dla śmiechu sesji zdjęciowej
Niech żyje 3 nad ranem i zimne piwo :> Dużo zimnego piwa ;]
Na temat ksywki napisałam w "who i am", więc nie będę tutaj powtarzać.
-
Dżemik - 08-05-2004
Chyba kazdy fan In Flames kojarzy moj avatar- Jester.. maskotka In Flames.. =)
-
Acrid - 08-06-2004
Ja mam jakiegos brzydala u siebie, sa sa sa sa
-
Białson - 08-06-2004
Mój avantar to sie wzioł z pra starej krainy zwanej cos tam cos tam. A moja ksywa to sie wzieła od prastarego Ludu zwanym tam cos tam cos
-
Aeroth - 08-07-2004
Avatarek: ja tak podobno wyglądam tylko, że mam za długie włosy na taką fryzurkę.
Ksywka: to długa historia ale najpierw wykorzystywałem ją w RPG duuużo czasu temu.
-
Offka - 08-08-2004
Mo avatar jest z Heroesa 3. A nick, z tad, ze slucham duzo Offspringa, wiec qmpelka z Offspring skrocila do Off i forma zenska co daje nam Offka ^^''
-
Rhonwen - 08-10-2004
co do nicka to wyjaśnione w innym temacie więc nie będę powtarzać, a avatar to fragment rysunku Johanny Ost, jednej z moich ulubionych artystek
dodane potem...
a teraz ja w osobie własnej
-
Hagall - 08-11-2004
Jeśli o mnie chodzi to słówko hagall (Bądż też haglaz) pochodzi z run i oznacza grad.Po co mi taki nick ? Hmmm...zapewne to był chwilowy kaprys,chociaż bardziej wiąże się z moimi zainteresowaniami.
-
Slayerd - 08-11-2004
Xywa - Slayer! Slayer!!! SLAYER!!! A "D" tak dla jaj!
-
Kaktus - 08-11-2004
tak ksywa wzieła się od roślinki to był mój pomysł a teraz ludzie mnie tak nazywają a avatar to właśnie kaktus rosnący kiedyś u mnie na parapecie
-
Sus - 08-15-2004
a o ksywie jużpisałam, ale co tam, się powtórzę: bo Zuzia
-
gannon - 08-15-2004
Sus...fajne zdjęcie
-
Abaddon - 08-15-2004
Jeśli chodzi o ksywe, to tak naprawde mówią na mnie Ponury, a co do Abaddona, lubie tego anioła, twardziel
a co do Avatara, nie chce mi się wyświetlić