• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nick to imię mojej ulubionej postaci z gry Guilty Gear X(X), a Kayzderski to zmienione nazwisko Smile.

Ja mam problem ze wstawieniem avatara. Jak po wybraniu avatara ze swojego kompa klikam wyślij, to jest błędzik i tyle... A jak będe miał, avatar, to go opiszę ;D.
IF YOU ARE 555 THEN I'M 666

"Jeśli chcesz mówić, mówisz, jeśli nie, to nie."
Odpowiedz

Więc twój avatar jest albo za ciężki (więcej niż 10 kb), albo za duży (większy niż 120x120). Przeczytać informacji o avatarach w profilu to nie łaska?
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Beast King napisał(a):Więc twój avatar jest albo za ciężki (więcej niż 10 kb), albo za duży (większy niż 120x120). Przeczytać informacji o avatarach w profilu to nie łaska?

co nie zmienia faktu że avatary wysyłane z kompa się p...sują czasem Laughing najlepiej wciepnąć na jakiś serwer i po sprawie.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Maharet to postać z "Królowej potępionych" Ann Rice
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

I właśnie tu mam problem. Obraz ma 8kb i 120x120 pikseli...

P.S.

Przy wysyłaniu wiadomości prywatnej mam ten sam błąd.
IF YOU ARE 555 THEN I'M 666

"Jeśli chcesz mówić, mówisz, jeśli nie, to nie."
Odpowiedz

Przy wiadomości nie dałeś tematu;

Avatar wrzuć na imageshack.us i wtedy wstaw jego adres w TRZECIM polu (odnośnik do zewnętrznego emblematu).
Odpowiedz

aXe, ty wróciłeś.Fajnie, bo myślałam, że już nie wrócisz
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

maharet napisał(a):Maharet to postać z "Królowej potępionych" Ann Rice
a mnie się kojarzy z islamem i za czosnek zdania nie zmienię Big Grin
Odpowiedz

Collien: Imię niemieckie.
SN: Sweet Noise
Odpowiedz

Ksywka: Od nazwiska, wszelkie podobieństwa do Wincentego niezamierzoneSmile
Avatar: Podoba mi się okładka "...And Justice for all" Surprised
[Obrazek: Witos.png]
(Jak czegoś słucham, to na 90% jestem na gg Tongue)
Odpowiedz

Lech mam na imie, xywy nie posiadalem zadnej, tylko w pewnych srodowiskach utrwalila sie "Azbest", i swego czasu "Jezus"- podobienstwa mentalnego jednak nie widze Angry

Na Avatarze znajduje sie Avtomat Kalashnikova-47, marze zeby z niego postrzelac, poza tym moja ulubiona bron w CS-ie, w ktorego gralem namietnie swego czasu, milosc pozostala.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

xywa, bo nienawisc rzadzi, poza tym zwiazane jest to z tytulem piosenki children of bodom - hate me!

a avatarek.. bo ten czlowiek na zdjeciu najlepiej na swiecie wykorzystuje to co nazywacie perkusja, a i maske ma tez swietna 8) nie jest on jednak integralna czescia mojego nicka Big Grin
...mama mi powiedziała 8)

HateRox napisał(a):xywa, bo nienawisc rzadzi, poza tym zwiazane jest to z tytulem piosenki children of bodom - hate me!

a avatarek.. bo ten czlowiek na zdjeciu najlepiej na swiecie wykorzystuje to co nazywacie perkusja, a i maske ma tez swietna 8) nie jest on jednak integralna czescia mojego nicka Big Grin
Mam awersję do tego człowieka na awatarze... Kto zna maggota, ten wie dlaczego Smile
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Mam awersję do tego człowieka na awatarze... Kto zna maggota, ten wie dlaczego Smile

Staram sie rozumiec takie uprzedzenia. Moze jednak uda mi sie wyrobic sobie opinie pomimo tego...
...mama mi powiedziała 8)

HateRox napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Mam awersję do tego człowieka na awatarze... Kto zna maggota, ten wie dlaczego Smile

Staram sie rozumiec takie uprzedzenia. Moze jednak uda mi sie wyrobic sobie opinie pomimo tego...
Do Ciebie żadnych uprzedzeń nie mam Tongue nie znam Cię jeszcze więc nic o Tobie nie mogę powiedzieć.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości