• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"Z glebi ran
w blasku hord
idzie czarny krol
- Abaddon.."

Wink

PS> To z KATa jakby ktos nie kojarzyl =P
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Nad nim krąg siedmiu głów
Sprzęga czarci gniew...
W płomień

:>~~~ Nie słucham KATa, ale ich balladki... Mrrry... ;}
Odpowiedz

gannon napisał(a):Sus...fajne zdjęcie Big Grin Big Grin

Dzięki Wink
"...Inside my shell I wait and bleed..."
Odpowiedz

Moja wzięła sie od songa Nightwisha (Ocean Soul-oczywiście). Poza tym myśle że jest bardzo trafna, ponieważ odzwierciedla moją nature. Dusze Oceanu.
Głębsza Idea.

A tak normalnie funkcjonuje jako Tarja (wzieło sie to od imienia wokalistki Nightwisha-oczywiście. mówie ludziom żeby mnie tak nie nazywali, a oni swoje :? )
Jak nie Tarja to po imieniu (Paula, Paulina) w szkole jako Shaman :? Tego też nie lubie. Pff
Odpowiedz

Mój nick wziął sie od czytania komiksów Kaczora Donalda Big Grin Tam przy plusku wody był "Splash", Splat itd. Ja wybrałem sobie Splash. A mój avatar to lekko przerobiony wycinek z gifa Ironów dla fanów, ale powoli mi sie nudzi więc bedzie trza zmienić avatara Big Grin
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin
Odpowiedz

Ksywka: od nazwiska i zacząłem używać jej w grach (DeMoN) i dodałem kropkę, kreske, kropkę (.|.) Big Grin
Awatar: cóż - moje zdjęcie
Odpowiedz

u mnie to nie jest dużo do tłumaczenia; ), kto słucha katatonii ten wie
keep it quiet here...
Odpowiedz

Avatar - jak można się łatwo domyślić - moje zdjęcie.
Nick - Miało być Grucha, bo tak na mnie ludzie mówią w szkole, ale dodałem Master żeby było ciekawiej; nie żeby to przesamouwielbienie, nie uważam się za żadnego mistrza, akurat słuchałem piosenki Manowar - Master Of The Wind i tak mi się jakoś spodobało.
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

No cóż xywę mam z "Magic Online Nickname Creator".A gif'a ze strony o tematyce "jak nie robić stron internetowych" w dziale "nie dawaj głupich gifów" Big Grin
[Obrazek: fan102s.gif][Obrazek: fan102s2.gif][Obrazek: fan102s.gif][Obrazek: fan102s2.gif]
Odpowiedz

jak już pisałam, nick Vlkodlak to po czesku wilkołak (tudzież wilkołek). Wziął się z fascynacji tymi drapieżnikami (jak i samymi wilkami). no i za dużo książek. Zdecydowanie za dużo (taki Pratchett np z opowieściami o Straży Big Grin)

A avatar... no cóż, podobało mi się to zdjęcie, a z bardziej praktycznych względów... z wilczych fotek najładniej wyglądało w takich rozmiarach Big Grin
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Xywka: Koledzy zwykli tak na mnie mówić. Najpierw sie nabijali a że mi to nie przeszkadzało to już tak zostało MEFISTO

Avatar: Mimo iż mało gram to mam wielki szacunek do produktów firmy Blizzard, bo wszystko co stworza jest nieziemskie. Wydali również nieśmiertelną gre pod tytułem StarCraft (i dodatek StarCraft:BroodWar). Mój avatar pochodzi od jednej z postaci występującej w wyżej wymienionej grze. Poprostu uważam że klimatycznie pasuje do mrocznego charakteru forum.

O mnie

Gotham Radio ROX!
Odpowiedz

czy to nie czasem Dark Archon protosow? Big Grin
Odpowiedz

ksywka: hmmm....ciężko powiedzieć...trzeba było jakąś wymyśleć, więc....

avatar: szukałam...znalazłam...spodobał mi się i tak już zostało Big Grin

Demon i Master Grucha: no panowie....trzeba przyznać że jest na co popatrzeć Big Grin Wink
I nie chcę myśleć, że szły tu przede mną
Szeregi ludzi okrutnych jak los
Chcę tylko jedno poczuć na pewno
Że jest coś więcej niż strach i złość
Odpowiedz

lizuska Evil or Very Mad

Big Grin
Odpowiedz

Katiria Embarrassed Aż sie kurde zawstydziłem Angry Wink Surprised heh...
Dzięks...
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 56 gości