• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

dodany (i zmieniony) dziś, ponieważ dopiero teraz udało mi się wgrać avatar bez wywalania błędu 405, czy jak-mu-tam.
Czwarty Jeździec Apokalispy, Śmierć. Czemu? Ściśle związany z drugim forum, na którym czynnie działam.

Ksywka:
Frustra - łacińskie "na próżno". Czemu? nie wiem, przypadła mi do gustu i wymowa i znaczenie. Nie wiem jedynie dlaczego przez "Frustrę" jestem niekiedy traktowana jak facet. No ale na drugim forum już z tym nie walczę...
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

nick: wikińskie imię, które wybrałem po przyjściu do bractwa. Magnus, czyli "wielki".

Avatar- Alucard z anime "Hellsing". Kocham wampiry i wszystko, co z nimi związane.
Odpowiedz

jeśli chodzi o mnie to avatarka narazie nie mam, mam dużo fajnych na kompie, ale musze się zebrać w sobie i wybrać coś na dobry początek, albo zrobić sesje mojemu gadowi. swojego zdjęcia raczej nie zamieszcze, ale miło pooglądać jak inni wyglądają.

co do ksywki to ją sobie wymyśliłam, bo ostatnio jestem na etapie namiętnego słuchania Children Of Bodom.

chciałam napisać coś o sobie w who am I, ale kurcze jakoś nie wyszło :/ przerost ambicji nad chęciami niestety, ale może mi się kiedyś uda. albo zrobie dzień starania się- przeczytam dokładnie forum, znajdę avatara, napiszę o sobie.... :>
Hate... I can't control it anymore,
you'll see the red light more and more
Trapping you in destroying despite
by the red light in my eyes
Odpowiedz

Frustra napisał(a):Ksywka:
Frustra - łacińskie "na próżno". Czemu? nie wiem, przypadła mi do gustu i wymowa i znaczenie. Nie wiem jedynie dlaczego przez "Frustrę" jestem niekiedy traktowana jak facet. No ale na drugim forum już z tym nie walczę...
mnie sie twoj nick skojarzyl z Johnym Frusciante na pierwszy rzut oka... Smile
Odpowiedz

velvetova napisał(a):mnie sie twoj nick skojarzyl z Johnym Frusciante na pierwszy rzut oka... Smile

Racja, ale z żeńską odmianą pana Frusciante Wink
Odpowiedz

Magnus napisał(a):
velvetova napisał(a):mnie sie twoj nick skojarzyl z Johnym Frusciante na pierwszy rzut oka... Smile

Racja, ale z żeńską odmianą pana Frusciante Wink

no nie... ale polecam lekturę "Klub Dumas" A. Perez-Reverte. Tam jest wszystko wyjaśnione Smile
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

mi xywke nadali qmple Big Grin nie wiem sam czemu taka ale jakos tak wyszlo ... a avatarek to wlasnej produkcji ale obawiam sie ze nie za dokladnie widac co przedstawia ;d
Odpowiedz

Rumian napisał(a):mi xywke nadali qmple Big Grin nie wiem sam czemu taka ale jakos tak wyszlo ... a avatarek to wlasnej produkcji ale obawiam sie ze nie za dokladnie widac co przedstawia ;d
ja mam znajomego na ktorego wolamy "rumun" i z poczatku zle przeczytalam twoj nick i myslalam ze jest tam napisane 'rumun" i juz sie wystraszylam ze to on... Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed
Odpowiedz

Moja ksywka wzięła się z tego że na jednym spotkaniu koleżanka coś ode mnnie chciała, a ponieważ jestem posiadaczem długich czarnych kręconych włosów to tak jakoś wyszło Smile Smile a na avatarze chyba każdy wie kto jest...
Odpowiedz

ja nie wiem ale w zasadzie malo mnie to interesuje.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Agvatar odpowiada pogladom wlasciciela :>

Co do ksywki- wymyslona kiedys na potrzebe chwili przy grze w antyczna, jak na dzisiejsze czasy gre scorsch. Zas jak wiadomo nie ma nic bardziej trwalego niz prowizorka... Big Grin
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

mój nick, tak mówią na mnie kumple. Surprised
a avatarek, to obrazek z gry Fallout 2, ściślej obrazek perka. Confusedhock: no, ale avatarek może się zmienić Big Grin
Odpowiedz

Nick: Postac z anime dragonball

Avathar: Postac z anime dragonball [ vejita ssj4 ]

Tak BTW to niezle jaja sa w tym topicu jak sie go od poczatku czyta - powiedzmy ze niektore avatary sie pozmienialy ale zostaly opisy Smile
The final page is written in the books of history
as man unleashed his deadly bombs and sent troops overseas
to fight a war which can't be won and kills the human race
a show of greed and ignorance, man's quest for dominance ...
Odpowiedz

Druciak napisał(a):mój nick, tak mówią na mnie kumple. Surprised
a avatarek, to obrazek z gry Fallout 2, ściślej obrazek perka. Confusedhock: no, ale avatarek może się zmienić Big Grin
druciak to ja mowie na kolczuge Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):
Druciak napisał(a):mój nick, tak mówią na mnie kumple. Surprised
druciak to ja mowie na kolczuge Laughing
o żesz Ty Sad za to Ci jezyk pokaże Surprised ..... Confusedhock:
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 96 gości