• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MOże i nie umiem Wink ale ok peace
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

na narazie niemam avatarko bo to jest moje 5 forum i wszystko mi się już mili co do rozmiarów do zdjęć a moja ksywka pochodzi o nadania przez moich kumpli i część z nazwpska tak zostałp do dzoś
a jak ktoś chce mi wstawić moje zdjęcie jako avatarka to proszę o kpontakt
ZAPRZSZAM SmileSmileSmileSKYPE A MÓJ LOGIN TO: pakus555
GG:3256167
http://www.szczyrk-orla.prv.pl/
http://www.damage.of.pl/
http://www.meteo.pl/
" CZYM SIĘ STRUŁEŚ/STRUŁAŚ TYM SIĘ LECZ "
Odpowiedz

ja mam avarata 50x50 i nikt sie nie czepia Big Grin , a jesli chodzi o zdjecie, to nie mam cyfrowki, ani skanera i na zadko ktorym zdjeciu wychodze tak znosnie Tongue
up the irons!!!
Odpowiedz

Mój login powstał od piosenki The Sisters Of Mercy - "Lucretia My Reflection", a emblemat jest logiem tegoż zespołu...
Odpowiedz

chyba nie trzeba dużo pisać o avatarze.
a ksywka?
hmm... a kiedyś taką sobie wymyśliłam, a raczej jestem znana jako Mica ;]
My God is beautiful.
Odpowiedz

Takiee.. Dziwne pseudo. A avatar efektowny.
Odpowiedz

Ksywa Arrow wbrew pozorom nie ma nic wspólnego z żadnum losux'em, nawet nie miałem pojęcia o istnieniu tego komixu, dopiero Billy mnie oświecił Laughing , ksywa pochodzi po prostu od mojego imienia, a że wole jak mnie nazywają Tomasz niż Tomek... Big Grin

Awatar Arrow jest taki a nie inny, bo to chyba jedyny obrazek na moim dysku, który ma odpowiedni rozmiar Laughing poza tym jest to część mojej misji życiowej, czyli promowania najbardziej niedocenianej płyty AC/DC czyli "Flick of the switch"
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Avatar mam taki,bo mi się taki podoba.
Moja ksywa to chyba afrykańskie imię jak pamiętam i jest podobne do mojego prawdziwego imienia.
Odpowiedz

Avatarek - kiedyś podczas gry w Armageddon`s Blade FaerieDragon się tak pięknie wyszczerzył, że... print screen Wink

Ksywka - oglądam X-Files dłużej niż słucham metalu, jakieś 7, 8 lat Wink
Odpowiedz

nick---> jestem wielkim fanem Velvet Revolver
avatar---> to poprostu Scott Weiland
Odpowiedz

nick - generalnie jest to nazwa zespołu, a ja przywłaszczyłam sobie ją jako nick.
avatar - jakby jeszcze go było widać...
Odpowiedz

Ksywa? Przeróbk mojego imienia. No, ma związek z miłością do Skandynawii, a szczególnie do Finalndii.
Avatarek to, jak nietrudno się domyślić, ja.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

mój nick : piosenka mojego ukochanego zespołu Green Day....spośród wielu tytułów ten wydawał mi się odpowiedni bo Whatsername to Jakjejtam Tongue a w sumie to nieważne jak mam na imię ;D

Awatar.....hmmmm nie widać go więc przemilczę co miał on przedstawiać ;P
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

nick: chcialem napisac dextere holand ale !@#!@#$@#
("kiedy gliny ogladały moja dupe w nadziei znalezienia tam narkotyków, pierdziałem na nich i próbowałem ich obsrac"- powiedzial SiD Vicious po wkroczeniu policji na jakichs ich koncert
Odpowiedz

Hmm... mój nick .. skad on sie wiol ? Tongue A tak , kiedys jak sie logowalem na forum Poltergeist to niewiedzialem jaki sobie wybrac nick i odszedlem na chwile od komputera i w tym czasie dorwal sie mój brat i mi wpisal taki nick ... i tak juz zostalo Smile A co do avatara to sam nie wiem co to jest ale podoba mi sie mroczny klimat Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 65 gości