• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ksywe mam od... nie powiem to tajne Tongue hyh;]
A avatara to znalazłem na digarcie, pokłony śle do a.-utora ;]
"...I'm dying,
when I feel that we remain in the dream. . ."
Odpowiedz

Gonzo napisał(a):Ksywe mam od... nie powiem to tajne Tongue hyh;]
A avatara to znalazłem na digarcie, pokłony śle do a.-utora ;]
Niech zgadnę...Oglądasz Mapety(nie wiem jak się to pisze)?? Wink Laughing Taki milusi, niebieski stworek to jest chyba właśnie Gonzo. Hahaha Tongue
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

mój nick to skrót do imienia kogoś, kto jest mi bardzo bliski ( nie powiem, kogo, bo wyjdę na większego dziwoląga, niż jestem ), avatar stworzyłam w programie do tworzenia postaci z South Park i to niby mam być ja, ale z ulepszeniami ( nielicznymi oczywiście Wink )
WE ALL ARE DISTURBED !!!
Odpowiedz

z kad mozna ten program sciagnac? moze byc zabawne Smile
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Nick'a mam takiego juz kilka lat. Wzial sie z Anime Hellsing, ktore namietnie ogladam. A jesli chodzi o Avatar to jest to zdjecie pewnego druida z Baldur's agte II.
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

proszę bardzo, program jest na stronie http://www.planearium2.de/flash/spstudio.html
miłej zabawy
WE ALL ARE DISTURBED !!!
Odpowiedz

NAF napisał(a):proszę bardzo, program jest na stronie http://www.planearium2.de/flash/spstudio.html
miłej zabawy

Big Grin niezłe
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

tylko w jaki sposób go wrzucić jak max wielkosć avata tutaj to 10 kb.A stworzone tam maja kol 40 :?
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

o bosh... Confusedhock:

W profilu masz coś takiego jak "odnośnik do zewnętrznego emblematu"... wrzucasz gotowego avatarka na jakiś serwer i wpisujesz tam jego adres.
Trudne nie? Rolleyes
Odpowiedz

stworzony obrazek mozna obrobić w programie graficznym ( chyba w edycji jest opcja IMAGE SIZE lub coś podobnego, zależy od programu ), obrobiony obrazek można wrzucić na serwer, ja moje trzymam w Onecie http://foto.onet.pl/albumy/ , minus, trzeba być zarejestrowanym/mieć tam konto
cieszę się, że się Wam podoba Big Grin
WE ALL ARE DISTURBED !!!
Odpowiedz

Big Grin A ja zrobiłem sobie zdjęcie cyfrową kamerą kumpla za 4 kafle, którą właśnie tylko i wyłącznie używa do robienia zdjęc ;]
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

gannon napisał(a):o bosh... Confusedhock:

W profilu masz coś takiego jak "odnośnik do zewnętrznego emblematu"... wrzucasz gotowego avatarka na jakiś serwer i wpisujesz tam jego adres.
Trudne nie? Rolleyes

Jakbyś się mistrzu nauczył czytać to by było pięknie Wink chodzi mi o wielkosć avatarka nie o wrzucenie go na forum bo z tym problemu nie mam.
Odpowiedz

jak byś mistrzu zrobił jak powiedziałem, to byś zrozumiał że można... Tongue

Evil or Very Mad
Odpowiedz

To bardzo fajnie, tyle że robiłem tak i to nie raz i w avatarku mialem piękny stylowy krzyżyk Laughing
Odpowiedz

może nie umiesz Big Grin

mój avatarek zajmuje raczej wiecej niż 10kb Smile,
a wrzucałem i dużo większe na próbe...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 90 gości