• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ghost_82 napisał(a):Kamil, zamknij się kurwa

Wstydzisz sie czasem brata co ? Surprised
Odpowiedz

Chyba żartujesz. Nie myślisz chyba, że biore to wszystko na poważnie Big Grin
Odpowiedz

Ale nie masz czasem tak że czytasz jego wypowiedzi po czym zasłaniasz twarz ręką szepcąc "ja pierdole..." ? Big Grin
Odpowiedz

Oho, konkurs na największego imbecyla, błazna i idiotę na forum został rozstrzygnięty- gratulacje Necro. Akurat, jeśli miałbym typować, to nie powiedziałbym, żeby osoba sprawiająca wrażenie tak inteligentnej mogła w rzeczywistości być takim kretynem, ale cóż; człowiek uczy się całe życie.
Odpowiedz

i chuj Tongue niech żyje naród !
Odpowiedz

Wars napisał(a):Oho, konkurs na największego imbecyla, błazna i idiotę na forum został rozstrzygnięty- gratulacje Necro. Akurat, jeśli miałbym typować, to nie powiedziałbym, żeby osoba sprawiająca wrażenie tak inteligentnej mogła w rzeczywistości być takim kretynem, ale cóż; człowiek uczy się całe życie.

Kult Potęgi III Rzeszy i Hajnrisia Himla nie jest niczym głupim!
Odpowiedz

Wars napisał(a):Oho, konkurs na największego imbecyla, błazna i idiotę na forum został rozstrzygnięty- gratulacje Necro. Akurat, jeśli miałbym typować, to nie powiedziałbym, żeby osoba sprawiająca wrażenie tak inteligentnej mogła w rzeczywistości być takim kretynem, ale cóż; człowiek uczy się całe życie.

Tak, ale zobacz lepiej Avek Przeładowanego.
Odpowiedz

Kamil idz na całość - jebnij sobie Stalina w avie, a co tam
Odpowiedz

Ja se dałem Marlboro Man mam nadzieje,że to nic złego Embarrassed
Odpowiedz

Papcio Chmiel \m/
Odpowiedz

raf667 napisał(a):Kamil idz na całość - jebnij sobie Stalina w avie, a co tam

po Leninku przyjdzie czas i na Stalina Angry

Axel napisał(a):

Tak, ale zobacz lepiej Avek Przeładowanego.

aquel ja rozumiem ze nikt cie nie przekona ze białe jest białe i czarne jest czarne, i na historii zamiast sie uczyc wolałes podrywać kolegów, ale dla jasności chce ci powiedzieć, że komuch i esesmaniec/gestapowiec to nie to samo.
Odpowiedz

^ komuch gorszy, sam ZSRR zajebał Z GŁODU wiecej ludzi ludzi niż naziści razem wzięci.

Zresztą jeden chuj obydwoje z necro jestescie zajebisci teraz będziecie siepewnie kłocić kto bardziej obrazobórczy awatar wrzucił.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Sobota napisał(a):^ komuch gorszy, sam ZSRR zajebał Z GŁODU wiecej ludzi ludzi niż naziści razem wzięci.

Zresztą jeden chuj obydwoje z necro jestescie zajebisci teraz będziecie siepewnie kłocić kto bardziej obrazobórczy awatar wrzucił.

obrazoburczy Tongue
Odpowiedz

oki mój błąd :F
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Cytat:aquel ja rozumiem ze nikt cie nie przekona ze białe jest białe i czarne jest czarne, i na historii zamiast sie uczyc wolałes podrywać kolegów, ale dla jasności chce ci powiedzieć, że komuch i esesmaniec/gestapowiec to nie to samo.

Posłuchaj Britnej, nie strasz babci chujkiem. Historia to nie lektury na j. Polski i nie można jej interpretować jak sie podoba. A ty widzę wybierasz wygodne dla ciebie fakty.
Tak masz racje komucha nie można porównywać do esesmana i gestapowca gdyż komuch to za ogólne pojecie. Weź wypierdalaj i nie szukaj zaczepki.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości