• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

We wszystkim w czym brał udział.
Odpowiedz

Istman Wakabajaszi KORWAMAĆ Genzo! Jedyny japąski bramkarz który był w stanie wyjąć Tygrysi Strzał Kodżiro Hyuga, no korwaasz mać!

[Obrazek: road61.jpg]

http://www.youtube.com/watch?v=wB2oLcr7g70

kodżiro korwa debeściak!
Odpowiedz

najlepszy korwa
Odpowiedz

[Obrazek: 144_51_12.gif]
Kodżiro korwa KROL!!
aż chyba ściągnę cały serial korwa
Odpowiedz

Miałem chyab grę na pegazusa z tego serialu , szczerze mówiąc to była zajebista i bym sobie popykał terz w nią ,pamieta ktoś jak to się dokladnie nazywało ?
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Pewnie Captain Tsubasa
Odpowiedz

Sobota napisał(a):Miałem chyab grę na pegazusa z tego serialu , szczerze mówiąc to była zajebista i bym sobie popykał terz w nią ,pamieta ktoś jak to się dokladnie nazywało ?
mam wszystkie pięć gier: pierwsze dwie z NES'a pozostałe ze SNES'a na emulatorach, jak chcesz to któregoś dnia wyślę
Odpowiedz

Coś kojarzę takiego azjatyckiego soccera na pegazusa w którym konkretne bomby szły. Lepszej piłencji na ten staroć nie widziałem.
Odpowiedz

pewnie goal 3

[Obrazek: goal3.png]
Odpowiedz

Ja cie jaki to był zajebisty serial 10/10
Odpowiedz

Książę napisał(a):Jedyny japąski bramkarz który był w stanie wyjąć Tygrysi Strzał Kodżiro Hyuga, no korwaasz mać!

chyba w ktoryms odcinku jest jak Ken Wakashimazu broni tez jego strzal
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):pewnie goal 3

o to to, pamietam że dość długio z kumplem rozkminialismy jak zaczać gre, bo wszystko tymi dziwnymi krzaczkami były napisane :d
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):pewnie goal 3

[Obrazek: goal3.png]

Ooooo, właśnie.
Odpowiedz

Banda pozerów, zapomnieliście o twórcach potęgi Hanaby (czy jakoś tak), jedynych i niepowtarzalnych braciach TASHIBANA!

[Obrazek: cc4.jpg]
Odpowiedz

a jak sie ten gruby skurwiel bramkarz nazywal?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości