11-20-2005, 01:35 PM
http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_po.htm#Main
Ciekawy filmik wart obejrzeniam, sklania do przemyslen.
Ciekawy filmik wart obejrzeniam, sklania do przemyslen.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Mario1349 napisał(a):powinni rozkurwić usańców w trzy huje,stanowczo rządamy więcej ataków terrorystycznych na usa!
The Stig napisał(a):Mario1349 napisał(a):powinni rozkurwić usańców w trzy huje,stanowczo rządamy więcej ataków terrorystycznych na usa!
a czemu nie na polske ? jeden czosnek o kulistych kształtach - tu pojeby i tam...
facet zastanów sie zanim coś napiszesz.
Vomitor napisał(a):Co tu dużo gadać.. To, że cały zamach był inspirowany przez USA to może z leksza przesadne stwierdzenie, chociaż nie można jej wykluczać... ale ewentualność,
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
The Stig napisał(a):wiesz jak moze zauwazyłes to uzyłem liczby mnogiej wiec znajdzie sie wielu wielu innych...
Tomash napisał(a):Vomitor napisał(a):Co tu dużo gadać.. To, że cały zamach był inspirowany przez USA to może z leksza przesadne stwierdzenie, chociaż nie można jej wykluczać... ale ewentualność,
Nie ewentualnosć, tylko fakt. O ataku na Pearl Harbour przecież debile też wiedzieli.
The Stig napisał(a):nie przeczyłem bo z głupkiem sie nie wygra...
Cytat:a co do ataku na PH to wątpie zeby to było takie oczywiste...
The Stig napisał(a):taaaa zaraz dojdziemy do tego ze amerykanie maja układy z bin ladencami i zamawiaja sobie ataki terrorystyczne...
- dzien dobry. tu fundacja terror na zamówienie. w czym moge pomóc?
- dzien dobry chciałem rozjebac WTC w nowym jorku
- kiedy ?
- 11 listopada 99
- dobrze nie ma problemu
- dziekuje i do widzenia.
- do widzenia.
LOLuś