• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Atak na Pentagon

http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_po.htm#Main

Ciekawy filmik wart obejrzeniam, sklania do przemyslen.
Odpowiedz

Racja, skłania... Muszę obejrzeć po raz trzeci i dokładnie przeanalizować ;D.
Odpowiedz

Całkiem mozliwe że to była jakaś ściema, zresztą szybko "zapomniano" o tym ataku na pentagon koncentrując się na WTC. Pewnie to spisek Żydów i Masonów. A serio - może rząd specjalnie sfingował ten atak żeby mieć pretekst że terroryści "wydali wojne władzom narodu Amerykańskiego" albo cuś takiego... :]

EDIT: chodzi mi oczywiście o sfingowanie ataku na pentagon a nie na WTC
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Co tu dużo gadać.. To, że cały zamach był inspirowany przez USA to może z leksza przesadne stwierdzenie, chociaż nie można jej wykluczać... ale ewentualność, że jenkesi wiedzieli o tym, że jest on planowany i świadomie go zignorowali wobec korzyści jakie może przynieść jest jak najbardziej prawdopodobna. Podobnie jak uczestnictwo Mosadu w całej zabawie, kwestią otwarta pozostaje tylko stopień zaangażowania wywiadu izraelskiego w to wszystko, bo nie uwierzę w bajkę, że o planowanym zamachu nie wiedział.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

powinni rozkurwić usańców w trzy huje,stanowczo rządamy więcej ataków terrorystycznych na usa!
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):powinni rozkurwić usańców w trzy huje,stanowczo rządamy więcej ataków terrorystycznych na usa!

a czemu nie na polske ? jeden chuj - tu pojeby i tam...

facet zastanów sie zanim coś napiszesz.
Odpowiedz

The Stig napisał(a):
Mario1349 napisał(a):powinni rozkurwić usańców w trzy huje,stanowczo rządamy więcej ataków terrorystycznych na usa!

a czemu nie na polske ? jeden czosnek o kulistych kształtach - tu pojeby i tam...

facet zastanów sie zanim coś napiszesz.

Nie, to ty się zastanów. Temu nie w Polskę bo ja tutaj chodzę i nie mam zamiaru samolotem w łeb dostać kurwa. Co do teorii „pojebów” to w zasadzie samym sobą stanowisz wystarczającą, samopotwierdzającą ją egzemplifikację więc nie będę polemizował.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

wiesz jak moze zauwazyłes to uzyłem liczby mnogiej wiec znajdzie sie wielu wielu innych...
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Co tu dużo gadać.. To, że cały zamach był inspirowany przez USA to może z leksza przesadne stwierdzenie, chociaż nie można jej wykluczać... ale ewentualność,

Nie ewentualnosć, tylko fakt. O ataku na Pearl Harbour przecież debile też wiedzieli.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

The Stig napisał(a):wiesz jak moze zauwazyłes to uzyłem liczby mnogiej wiec znajdzie sie wielu wielu innych...

Nie wątpię, zatem nie przeczysz twierdzeniu, że jesteś przykładem pojeba, przynajmniej tyle... LOL

Tomash napisał(a):
Vomitor napisał(a):Co tu dużo gadać.. To, że cały zamach był inspirowany przez USA to może z leksza przesadne stwierdzenie, chociaż nie można jej wykluczać... ale ewentualność,

Nie ewentualnosć, tylko fakt. O ataku na Pearl Harbour przecież debile też wiedzieli.

Narazie jeszcze ewentualność o olbrzymiej dozie prawdopodobieństwa. Chyba, że masz jakieś dowody potwierdzające niezbicie, że jankesi wiedzieli o planowanym ataku na WTC wtedy już będziemy mogli mówić o fakcie. Póki co jest to bardzo, czy wrecz ogromnie prawdopodobna ewentualność.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

nie przeczyłem bo z głupkiem sie nie wygra... a co do ataku na PH to wątpie zeby to było takie oczywiste...
Odpowiedz

The Stig napisał(a):nie przeczyłem bo z głupkiem sie nie wygra...

Masz rację tu się akurat zgodzę, z TOBĄ nie wygram.

Cytat:a co do ataku na PH to wątpie zeby to było takie oczywiste...

To akurat jest fakt matole, won z forum i do książek.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

taaaa zaraz dojdziemy do tego ze amerykanie maja układy z bin ladencami i zamawiaja sobie ataki terrorystyczne...
- dzien dobry. tu fundacja terror na zamówienie. w czym moge pomóc?
- dzien dobry chciałem rozjebac WTC w nowym jorku
- kiedy ?
- 11 listopada 99
- dobrze nie ma problemu
- dziekuje i do widzenia.
- do widzenia.

LOLuś
Odpowiedz

The Stig napisał(a):taaaa zaraz dojdziemy do tego ze amerykanie maja układy z bin ladencami i zamawiaja sobie ataki terrorystyczne...
- dzien dobry. tu fundacja terror na zamówienie. w czym moge pomóc?
- dzien dobry chciałem rozjebac WTC w nowym jorku
- kiedy ?
- 11 listopada 99
- dobrze nie ma problemu
- dziekuje i do widzenia.
- do widzenia.

LOLuś

Fajnie, że sie podpisałeś.

P.S. Atak był 11 września, zatem jak już powiedziałem - won do książek i nauki.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

czeski błąd Sad
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości