• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

American idiot

hmm Skeat to koles jezdzacy na desce a w moim malym miasteczku ok70% kolesi uprawiajacych sporty w stylu deska BMX crossowki slucha mocniejszego grania :p kilku nawet polskiego punku Smile

ps.szerokie spodnie czaesto nosza skejterzy bo moga podnie wlozyc ochraniacze :p
cale zycie na debecie
Odpowiedz

No Bo Wlasnie Deska Od Punkow Sie Wziela ... Teraz W Polsce Sie Utarlo Ze Skejt To Gosc Sluchajacy HH I Jezdzacy Na Desce ... Stereotypy Znuff
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

\\\ AlucarD /// napisał(a):Ja Jeszcze Nie Widzialem Skejta Co By Sluchal Ostrej Muzy ...
oj to sie zdecyduj aliminium :p slucha czy nie slucha :p
ja slucham hh:p kalibra pfk i fisza Tongue
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Kto tu wpuscił zioma??

bez obrazy Big Grin
Green Day to mój ulubiony zespół
Odpowiedz

Ona Nie Slucha Tylko tych zespolow ... ja Sam CZesto Zasluchuje Beastie Boys Big Grin ...
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

moj boze slucham zepsolow innych niz punkowych .. o moj boze ratunku ...ja sie zabije nie jestem ostra i punkowa .. ojoj .. wyjme szotgana i sobie strzele w leb

o masakra ..
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Green day to świetny zespół . Mój ulubiony , kocham go od Basket Case....Szkoda tylko , że wiele osób poznało go po American Idiot.... Teraz GD ma rzesze nastoletnich fanek zakochanych w Billie'm i tańczących układ tych lasek z Holidday.
A na hasło "Dookie" lub "Nimrod" robia duże oczy....
Odpowiedz

Hmm...ja poznałam ich dzięki płycie "Shenanigans". Dobrze napisałam??? Wink A potem "Dookie" i "Insomniac", a na szarym końcu właśnie "American idiot" Wink Laughing Ale Billy to fajny koles jest Tongue Embarrassed
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

whatsername napisał(a):Green day to świetny zespół . Mój ulubiony , kocham go od Basket Case....Szkoda tylko , że wiele osób poznało go po American Idiot.... Teraz GD ma rzesze nastoletnich fanek zakochanych w Billie'm i tańczących układ tych lasek z Holidday.
A na hasło "Dookie" lub "Nimrod" robia duże oczy....

zgadzam sie stary, tez mam dosc tych debilek zakochanych w billym myslących ze sa prawdziwymi punkami.

Kocham green daya i teraz płacze gdy widze gdy te idiotki zbeszczeszczają ten genialny zespół Sad
Czarna agrafka ma zimno w szufladzie.
GREEN DAY,the Offspring, Sex Pistols, Bad Religion to moje życie
Odpowiedz

"Dzięki stary" , ale ja jestem dziewczyną .
Green Day for ever Big Grin
Odpowiedz

a to przepraszam, masz oby płuciowy nick Laughing
Czarna agrafka ma zimno w szufladzie.
GREEN DAY,the Offspring, Sex Pistols, Bad Religion to moje życie
Odpowiedz

ja tam sadze ze to bardzo sympatyczny zespol...lubie ich choc szybko mi sie nudza...no u nas w szkole tez jest laska ktora jest fanka GD kupila sobie glany nosi ich naszywke i mysli ze jest wielka punkowa!!! Angry Angry Angry
Odpowiedz

velvetova napisał(a):ja tam sadze ze to bardzo sympatyczny zespol...lubie ich choc szybko mi sie nudza...no u nas w szkole tez jest laska ktora jest fanka GD kupila sobie glany nosi ich naszywke i mysli ze jest wielka punkowa!!! Angry Angry Angry
U nas takich masz na pęczki... Płakac się chce...
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Ta Płytka jest Super!!! Bardzo mi się podoba. Chłopcy również...:> Bardzo przypadła mi do gustu ich muzyka. Pozdro dla wszystkich fanów Good Charlotte:* Big Grin
Odpowiedz

Drago666 napisał(a):Ta Płytka jest Super!!! Bardzo mi się podoba. Chłopcy również...:> Bardzo przypadła mi do gustu ich muzyka. Pozdro dla wszystkich fanów Good Charlotte:* Big Grin
Ej, ale to jest temat o Green Day Rolleyes
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości