• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

American History X

Skinhead-nazista trafia do więzienia za morderstwo Afroamerykanina. Gdy sam "nawraca się", dowiaduje się, że jego brat idzie w jego ślady...

Genialny aktor, Edward Norton. Bardzo ciekawy film, polecam i pozdrawiam wszystkich, którzy znają.
"Przemoc jest najwyższą formą sztuki"
Odpowiedz

czuje się pozdrowiony Smile

Fajny film, może nie wybitny, ale na pewno dobry.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

nie oglądałam, ale wiem, że obecność Nortona swiadczy o tym, że film warto obejrzećSmile
The holy cry
Forever night
What have we done?
Who killed the sun?

gg 1956128 Smile
Odpowiedz

widzialem, naprawde poruszajacy i dajacy do myslenia film, polecam.
Odpowiedz

Hmm no to obejrzę w najbliższej przyszłości .
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

oglądałam, przeciętny - ale ma jakieś przesłanie
Odpowiedz

Oglądałam. Mnie się podobał, zwłaszcza motyw z krawężnikiem Wink
Odpowiedz

Pearl napisał(a):motyw z krawężnikiem Wink
Genialny, wykończyłabym tak wroga Wink
Odpowiedz

Nie jestem pewny, ale chyba oglądałem ten film,
... jeżeli tak to hmm, film ciekawy i można się wzruszyć nawet jak na końcu ten gość opowiada
bring it on
Odpowiedz

Ryhtyk napisał(a):Nie jestem pewny, ale chyba oglądałem ten film,
... jeżeli tak to hmm, film ciekawy i można się wzruszyć nawet jak na końcu ten gość opowiada

tak to ten film, w polsce nosi tytul "Więzień nienawiści". Lecial dosc sporo razy w TV Smile
zieeef...
Odpowiedz

Bardzo dobry film ,oglądałem chyba ze sto razy. Jeśli chodzi o nazioli to niezły jest też "Fanatyk".
Odpowiedz

G napisał(a):Bardzo dobry film ,oglądałem chyba ze sto razy. Jeśli chodzi o nazioli to niezły jest też "Fanatyk".
Tiaa, też dość ciekawy. Oglądałam, ale już dość dawno. Czy ten koleś na końcu popełnił samobójstwo? Bo nie pamiętam, a jakoś tak dziwnie ten film się skończył Smile
Odpowiedz

Popełnił samobójstwo ,znaczy się został w tej synagodze pod którą podłożył bombę i czytał Torę.
Odpowiedz

G napisał(a):Popełnił samobójstwo ,znaczy się został w tej synagodze pod którą podłożył bombę i czytał Torę.
Dzięki. Coś też tak mi się wydawało, ale pewności nie miałam Smile
Odpowiedz

bardzo dobry film znacznie wykrazający poza przeciętność dobrze odegrana pierwszoplanowa rola przez Nortona swoją drogą gdzie ten gość się nie pojawi tam zawsze jest film warty obejrzenia polecam fight club film o innej tematyca ale bardzo dobry Smile
Odpowiedz