- Liczba postów:
- 107
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
- Liczba postów:
- 274
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Wkrótce na Allegro zobaczymy skarpetki noszone miesiąc i konia na biegunach (mało bujanego !) po atrakcyjnej cenie...
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
- Liczba postów:
- 143
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Arion napisał(a):Kiedyś natrafiłam na stronkę, za której pośrednictwem sprzedawano koty w butelkach.
Jakim cudem? Kiedy były małe, wkładano je do niewielkich butelek, a gdy rosły i stawały się dla nich ciasne, ich ciała zniekształcały się.
To było okropne, po prostu masakra, nie wiem jak ktokolwiek może w ogóle o czymś takim pomyśleć i jeszcze wprowadzać potem takie makabryczne pomysły w zycie 
Jeśli Cię to pocieszy, to z tego co mi wiadomo wszystkie tamte zdjęcia to fotomontaże a cała strona to (głupi) żart
Wszystkich wierzących w telekinezę proszę o podniesienie mojej ręki.
- Liczba postów:
- 11
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Są ludzie popadający w skrajności, ale ogólnie ja uwielbiam Allegro. Można tam kupić oryginalne płyty/kasety o połowe tańsze niż normalnie. Sprzedać zbędne rupiecie też można.
- Liczba postów:
- 104
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
troche drastyczna, ale nic się jednak nieumywa do tej licytacji
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31983707
i to za ponad 150zł
We shall live forever and cast out those less divine
Gods we will be - rulers of the sea - in our Grand Design